elfz Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2010 ενδιαφέρομαι και εγω για κατατακτήριες, μπορείς andrew na στείλεις και σε εμένα στοιχεία ατών των φροντιστηρίων?
xaniared Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2010 Σε γνωστο φροντιστηριο στο κεντρο της Αθηνας ειναι 2500$ μονο για ΕΜΠ και 3000 για ΕΜΠ και Πατρα μαζι
Andante Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2010 Αστα τα φροντιστήρια φίλε...Το διάβασμα για να είναι πετυχημένο θέλει μεράκι και αγάπη, όχι βία. trust me...
andrew_m Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2010 ξερει κανείς που ακριβως βρισκεται το φροντιστηριο Ποδαρας?τηλεφωνο?
xaniared Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2010 Να μην πας στον Ποδαρα. Προσωπικη γνωμη.
georgecv Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2010 O ποδάρας το 1997 που έδωσα εγώ στους πολιτικούς είχε μεγάλη επιτυχία στους πολιτικούς μηχανικούς στις υπόλοιπες ειδικότητες όχι και τόσο βρισκόταν στην οδό Μακεδονίας και το τηλέφωνο του ήταν 2108210153 τώρα δεν ξέρω τι κάνει ούτε τη σύνθεση του διδακτικού προσωπικού.
tsomi Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2010 καλησπερα!!! χρειζομαι μια μικρη βοηθεια.. σκεφτομαι νε δωσω κατατακτηριες στου πολιτικους του ΕΜΠ και θελω να προμηθευτω τις αναλογες σημειωσεις απο καποιο καλο και ενημερωμενο βιβλιοπωλειο! μενω στη θεσσαλονικη και θα κατεβω αθηνα επι τουτου. εχει κανεις να μου προτεινει καποιο καλο στο κεντρο ή κοντα στο πολυτεχνειο (με διευθυνση κατα προσεγγιση)? ή αν μπορει να με προμηθευσει με τι δικες του ,επι πληρωμη φυσικα. τα μαθηματα ειναι Μαθηματικη αναλυση 2 Τεχν. μηχ.1 Τεχν. μηχ. 2 Ευχαριστω
cv_zouwoman Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2010 Στην Κάνιγγος απ όσο ξέρω έχει δύο..Ποδάρας και ''ΗΧΟΣ''..του ΗΧΟΥ οι σημειώσεις βρίσκονται στο βιβλιοπωλείο στο ισόγειο του κτιρίου όπου στεγάζεται..(στον ήχο πήγαινα και πέρασα Θεσσαλονίκη με εξετάσεις τύπου Πανελλήνιες,έκανα μαθήματα ένα εξάμηνο και τους τρεις τελευταίους μόνο διάβασα,καθ ότι δούλευα..το 2004 έδινα)Καλό φροντιστηριο αλλά ο Ποδάρας ''τότε'' θυμάμαι είχε πιο πολλές επιτυχίες. Μόνο το κινητό αυτού που ΄διευθύνει τον ΗΧΟ έχω.. όποιος θέλει, με π.μ.
katrmp Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2010 6 μηνες, οι 3 με δουλεια, τοτε βεβαια ηταν διαφορετικα γιατι εδινες κατατακτηριες στη θεσαλλονικη και περναγες όπου ειχες δηλωσει αναλογα το βαθμο σου βεβαια, σε στυλ πανελληνιων. Τωρα απο οτι ξερω καθε τμημα εχει τις δικες του εξετεσεις πχ ΕΜΠ, ενω η Πατρα που ειχα περασει τωρα εχει καταθεση πτυχιου τι εννοείς κατάθεση πτυχίου;
jackson Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2010 Λογικά βαθμό πτυχίου....αλλά ξέρω πιαδί που πέρασε φέτος με κατατακτήριες εκεί...πάρε Πάτρα/μπες site να ρωτήσεις/να δεις.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα