shelby Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 Ε γι' αυτό λέω ότι θέλει και τύχη
xmaze Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 εδώ στο ΔΠΘ στους Πολιτικούς δίνουν 120+ άτομα και παίρνουν 2-4, και ξέρω συμφοιτητη μου που περασε με διαβασμα 2 εβδομαδων, μιας και τα μαθηματα τα ειχαμε και σαν προπτυχιακοι! Δεν πας στο Μιλανο, να γουσταρεις κιολλας...
teliss Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2009 παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις....θα δειξει....πρεπει να εχω πολυ τυχη παντως!θα διαβασω οσο μπορω και θα δειξει....αλλωστε εχω και την λυση του εξωτερικου οπως προανεφερα!
andrew_m Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2010 Πόσι καιρό πιστεύετε οτι πρέπει να κάνω προετοιμασία για να δώσω εξετάσεις το Δεκέμβριο? ευχαρσιρώ προκαταβολικά...
jackson Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2010 Εξαρτάται από το χρόνο σου, αν δουλεύεις, σε ποιά σχολή θες να δώσεις(?), μόνος σου ή σε φροντιστήριο... ΥΓ. Γράφε με μικρά.
andrew_m Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2010 θέλω να δώσω στο τμήμα πολιτικών μηχανικών στο ΕΜΠ.Βασικα δουλεύω και σκεφτόμουν να σταματήσω περίπου το Σεπτέμβριο για να προετοιμαστώ περίπου 2 μήνες και μάλλον με φροντιστήριο...
jackson Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2010 ~2 μήνες δεν θα στο πρότεινα. Θα πιεστείς πολύ...εννοώ με φροντιστήριο. Μόνος σου σε αυτό το χρονικό διάστημα ούτε για αστείο. Γενικά όσο νωρίτερα, τόσο καλύτερα. Εξαρτάται βέβαια και τις δυνατότητές σου...εσύ ξέρεις καλύτερα από τον καθένα αν τα πιάνεις γρήγορα ή χρειάζεσαι χρόνο κλπ. Εγώ θα πρότεινα φροντιστήριο από το καλοκαίρι (κάπου Ιούνιο νομίζω έχει τμήματα) και διάβασμα Σεπτέμβρη-Οκτώβρη-Νοέμβρη χωρίς δουλειά. Έχει μεγάλη ύλη, ανταγωνισμό και...λίγες θέσεις. Αν κάνεις προσπάθεια, κάν' την σωστά..γιατί είναι λεφτά, κούραση (πνευματική και ψυχολογική), κόψιμο δουλειάς... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
andrew_m Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2010 Γνωρίζει κανείς πόσο κοστίζει η προετοιμασία για τις κατατακτήριες?
kostassid Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2010 1500 ευρω περιπου σε εμενα το 2003
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα