ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2008 ειπες οτι δεν εφαρμόζεται πια και μας αναστάτωσες! hourpou ολα καλα λοιπόν Link to comment Share on other sites More sharing options...
hourpou Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2008 οχι οχι μην ανησυχείτε! τα υποστυλώματα κρατάνε ακόμα! κακή διατύπωση από μέρους μου... άμα κάνεις δέκα πράγματα ταυτόχρονα... γράφεις και καμιά χαζομάρα... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2008 Συνάδελφοι σε σχέση με τον Ικανοτικό και την τιμή του q και με βάση πάντα και τον ΕΑΚ 4.1.1 [5] νομίζω είναι ξεκάθαρο ότι όταν λύσεις με q=1.5 δεν απαιτείται Ικανοτικός. Στην Πολεοδομία σήμερα λοιπόν μου είπε ο ελεγκτής ότι ικανοτικός δεν χρειάζεται όταν q=1.0 και επέμενε παρόλο που του ανάφερα τα του ΕΑΚ και ότι με q=1.5 είμαι υποχρεομένος να κάνω Ικανοτικό για τα κοντά υποστυλώματα και όλα τα συναφή. Είμαι τόσο λάθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2008 δεν απαιτείται ικονοτικός για q/2=1.75 ή 1.5 άρα καλώς για q=1.5 δεν κάνεις ικονοτικό έλεγχο κόμβων Link to comment Share on other sites More sharing options...
hourpou Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2008 Πες στον ελεγκτή σου ΕΚΩΣ 6.1.3 μεταξύ άλλων... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmy Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2008 Κάνε... καταγγελία στον ελεγκτή σου! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΕΣ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2008 Δεν έχεις άδικο. Σκέψου όμως και τι βλέπουν κάθε μέρα και αυτοί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas210177 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2010 Αγαπητοί συνάδελφοι, Στην περίπτωση που οπλίζετε δοκούς με μεγαλύτερο από τον απαιτούμενο οπλισμο, γυρνάτε πίσω για να ελέγξετε κατά πόσο ικανοποιείται ο ικανοτικός έλεγχος έναντι της αυξημένης ροπής αντοχής της δοκού? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
acnt Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2010 Nαι... Επίσης δυρίζουμε και στους Κανόνες Συμμετοχής και βλέπουμς οτι στους τίτλους των θεμάτων πρέπει να βάζουμε τόνους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2010 Ναι αρκεί να στο επιτρέπει το λογισμικό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα