myri Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2010 έχω δικαίωμα να συντάξω τη μελέτη έχω δικαίωμα να επιβλέψω την μελέτη έχω την υποχρέωση (εφόρου ζωής) να συντάξω και να επιβλέψω ορθά τη μελέτη αλλά πρέπει να πιστοποιηθώ για να ελένξω;;;;; Δεν είμαι απόλυτα βέβαιος για το ποια είναι η σωστή προσέγγιση, στο βαθμό μάλιστα που αν ακολουθηθεί η λογική του "γιούρια στον ταβλά με τα κουλούρια", η πιστοποίηση μπορεί να αποτελέσει μια τελευταία γραμμή άμυνας (στο βαθμό που είναι ουσιαστική, αντικειμενική κλπ). τι θες να πεις συνάδελφε;;;;; για ποια άμυνα μιλάς με ποιούς έχουμε πόλεμο;;; για να πετάξουν έξω από την αγορα τους νεους μηχανικούς;;;
astranalysis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2010 Έχει κανείς ιδέα αυτή η προυπηρεσία (5 ετής φημολογείται για να εξαφανίσουν εντελώς τους νέους) πως θα αποδεικνύεται?
ckiriako Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2010 Εχει ψηφιστει εντελει ο νομος?
gliv Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2010 Δεν άκουσα να έχει ψηφιστεί τίποτε ακόμη. Ακόμη το σκέφτονται... Το πώς θα γίνει; Μα... με την ίδρυση διαπιστευμένων φορέων, όπου όσοι από μας - τους πιστοποιημένους - θέλουν... θα μπορούν να δουλέψουν για αυτούς. Οι φορείς υπάρχουν ήδη (ή θα ιδρυθούν και νέοι), απλά θα πάρουν διαπίστευση και για ενέργεια. Ενδεχομένως, μάλιστα, η ιδιότητα του μελετητή / επιβλέποντα / κατασκευαστή να είναι ασυμβίβαστη με αυτή του ελεγκτή. Στον ποιοτικό έλεγχο ανήκουν όλα αυτά. Βλέπε και ΕΣΥΔ (http://www.esyd.gr) Καλά τι περιμένετε ότι θα αρχίσουμε να γυρίζουμε μόνοι μας και να μαζεύουμε λεφτά;;;
smanew Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2010 Ξέρει κανένας πότε θα ψηφιστεί το ΦΕΚ για τους επιθεωρητές?
ckiriako Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2010 Καποιοι πρεπει να ξερουν, αλλα δεν νομιζω να μπαινουν εδω..
lefterism Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2010 στο http://www.parliament.gr δεν έχει καταταθεί κάτι σχετικό. το μόνο σχέδιο νόμου του μπιρμπιλουπουργείου είναι το εξής: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ Τροποποίηση της νομοθεσίας Κατατέθηκε 23.3.2010 για την εναλλακτική διαχείριση Εκκρεμεί στη διαρκή των συσκευασιών και άλλων επιτροπή παραγωγής προϊόντων και τον Εθνικό και εμπορίου Οργανισμό Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών και Άλλων Προϊόντων (Ε.Ο.Ε.Δ.Σ.Α.Π.) και άλλες διατάξεις. ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Μ. Θεοχάρη Μ. Γιαννάκης
nomad Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2010 Ειναι ντροπη να μπαίνουμε στο τρυπακι της πιστοποιησηςΕχουμε βγαλει ενα πολυτεχνειο τουλαχιστον Το ΤΕΕ επρεπε να κανει κατι γι αυτο αντι ν κανει σεμιναρια. Ειναι προτιμοτερο να ακολουθησουμε την διαδικασια εξετασεων επι συγκεκριμενων τεχνικών κειμενων - κανονισμών όπως κανει η ASME παρά να γίνονται αυτα τα σεμινάρια για να κανουν βολτα τα χρηματα και μετα να παρακαλαμε για μια πιστοποιηση. Ειναι ανούσιο και προσβλητικο. Το ΤΕΕ τι κανει επιτελους. 5 χρονια διπλωμα 1 χρονο μαστερ 4 χρονια διαδκτορικο και ξαφνικα σε ρωτανε , εισαστε πιτσοποιημενος? Εγω κύριοι δεν ειμαι αλλα είμαι authorised απο ASME ας πουμε στα pressure vessels. Και θα συνεχίσω να παραμένω μη πιστοποιημενος Συμφωνώ απόλυτα με την τοποθέτηση σου, έχω εκφράσει αντίστοιχη γνώμη κατά της πιστοποίησης στο παρελθόν. Δυστυχώς όπως καταλαβαίνεις η γνωστή πλειοψηφία του ΤΕΕ θέλει μερίδιο της πίτας ($$$). Ο ΠΣΔΜΗ γιατί δε κάνει τίποτα; Επίσης θεωρώ απαράδεκτη ενέργεια τον αποκλεισμό των μηχανικών ΤΕ συναφών ειδικοτήτων, η οποία προκαλείται από τα ίδια κίνητρα ($$$).
dix e6 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2010 ράξτε μια ματιά σε αυτό: http://www.michanikos.gr/downloads.php?do=file&id=1216
sonick Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2010 Oι νέοι διπλωματούχοι μηχανικοί ΠΕ,πρέπει να έχουν 5ετή προυπηρεσία;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα