elr Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2009 Καλησπέρα συνάδελφοι!Έχω κατευάσει κάποιες συντεταγμένες από ενα όργανο topcon και το αρχείο είναι σε μορφή txt.Με ποιό τρόπο θα μπορέσω να ρήξω τις συντεταγμένες αυτές στο autocad?Πρέπει να μετατρέψω κάπως το αρχείο?Είμαι αρχάριος και δεν το έχω δοκιμάσει ξανά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΘΕΟΧΑΡΗΣ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2009 elr καλή αρχή και καλή δύναμη θα πρέπει να χρησιμοποιησεις κάποιο βοηθητικό προγραμμτάκι ψάξε λίγο στο φόρουμ και θα βρείς!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRTOPO Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2009 Υπάρχουν κάποια free προγραμματάκια στα downloads του φόρουμ. Δοκίμασε τα, ... κάποιο θα σου κάνει. Τα συνήθη format είναι Αρ. σημείου, Χ, Υ, Ζ, code O διαχωρισμός μπορεί να γίνεται με κόμμα ή με tab ή με κενό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisven Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2009 το winraport είναι καλό google it.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elr Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2009 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2009 Ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας!Το winraport είναι τελικά πολύ καλό και πολύ χρήσιμο!Ευχαριστώ και πάλι όλους σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα