ΤΟΡΝΑΔΟΡΟΣ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2009 Καλησπέρα! Είμαι σπουδαστής ΤΕΙ μηχανολογίας και έχω αναλάβει σχεδιομελέτη πέδης γερανογέφυρας κατα πασα πιθανοτητα θα ειναι τύπου διπλών σιαγώνων με ηλεκτρυδραυλική χαλάρωση μπορείτε να με βοηθήσετε που θα βρω υλικό και τέτοια;
CostasV Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2009 Εάν ψάχνεις για "πρότυπη" μελέτη, ψάχνεις σε λάθος μέρος. Το πρώτο μέρος είναι τα βιβλία της βιβλιοθήκης και η συνεργασία με τους καθηγητές σου και συμφοιτητές σου. Το δεύτερο μέρος είναι να επισκεφτείς κάποια μηχανουργεία που κατασκευάζουν γερανογέφυρες. Το τρίτο μέρος είναι να επισκεφτείς αντίστοιχες αντιπροσωπείες. Εάν έχεις μία συγκεκριμένη ερώτηση, καλό θα ήταν να την κάνεις, για να αυξήσεις τις πιθανότητες να πάρεις χρήσιμη απάντηση.
ΤΟΡΝΑΔΟΡΟΣ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2009 ΟΚ μπορει καποιος να με παραπέμψει σε αντιστοιχες εταιρίες;
Τριαντάφυλλος Μ. Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 Αν είσαι φοιτητής στα ΤΕΙ Θεσσαλονίκης έχω μια εταιρεία όπου μπορείς να βρεις πληροφορίες. Τσιώλης λέγεται και βρίσκεται στη ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου.
CostasV Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 Για τέτοια ερωτήματα, ας είναι καλά η google, θα πρέπει να μπορείς να βρεις την απάντηση μόνος σου
ΤΟΡΝΑΔΟΡΟΣ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2009 Για τέτοια ερωτήματα, ας είναι καλά η google, θα πρέπει να μπορείς να βρεις την απάντηση μόνος σου οκ δεν εχει και πολλα ! μηπως ξερει κάποιος να μου ποιοι είναι οι βασικοι παραγοντες που μετραμε στην πέδη;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα