alex_kal Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2008 γεια σας. εχω ενα PocketPC της Mio και θα ηθελα να εγκαταστησω καποιο προγραμμα με το οποιο να πληκτρολογο συντεταγμενες που θελω, σε ΕΓΣΑ, και το Mio να με κατευθυνει στη συντεταγμενη αυτη. γνωριζετε καποιο?? Ευχαριστω
ILIASTOP Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2008 Αυτό ακριβώς ψάχνω και εγώ εδώ και καιρό. Κάτι αντίστοιχο του λογισμικού των Garmin για παράδειγμα, το οποίο να είναι για PDA. Αν μάλιστα δέχεται και ΕΓΣΑ ακόμα καλύτερα! Επίσης να μπορεί να μαρκάρει σημεία κλπ. Αν ξέρει κάποιος συνάδελφος ας βοηθήσει...
ILIASTOP Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2008 Τελικά βρήκα δύο προγράμματα που κάνουν αυτή την δουλειά. Δεν τα έχω δοκιμάσει όμως. Είναι τα oz iexplorer και pathaway. Μπορεις να βάλεις και ΕΓΣΑ.
alex_kal Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2008 ευχαριστω πολυ, θα τα δοκιμασω. αν γνωριζετε κατι για τη χρηση των προγραμματων αυτων, παρακαλω βοηθειστε
xktop Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2008 Επιτέλους... κάποιος βρήκε αυτό που ψάχνω 8 μήνες... Εύγε. EDIT: Τα greeklish απαγορεύονται. Διάβασε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum σε παρακαλώ.
giorgosv Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2008 Δοκίμασε και το GPSTuner.Αρκετά καλο και υποστηρίζει και ΕΓΣΑ '87
alex_kal Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2008 ευχαριστω πολυ. θα το δοκιμασω
ggiannhs Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2008 Τo PathAway το δοκίμασα. Είναι καλό και σχετικά εύχρηστο. EDIT: Τα κεφαλαία απαγορεύονται. Διάβασε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum σε παρακαλώ.
ggiannhs Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2009 το pataway ειναι καλό για να δουλεψεις σε εγσα (γιατί το ******* ΜΙΟ δεν έχει.άλλα κοστιζει. εαν θες κάτι στο τζαμπα. βρισκεις τις συντεταγμενες στην ύπαιθρο στο σύστημα του ΜΙΟ και μετα τις μεταρέπεις στο γραφείο με το tetransform. Το συγκεκριμένο πρόγραμμμα κυκλοφορούσε μέσα στο < michanikow παλιά.Τώρα δεν ξερω γιατί εχω καιρό να μπώ
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα