Vinion Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2017 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2017 Απο ότι διάβασα οι 3d εκτυπωτες εντάσονται στις συσκευές χαμηλής τάσης και πως το τον τεχνικο φάκελο πρεπει να το συντάξω και να τον κρατήσω ακόμα και 10 χρόνια αφου διατεθεί στην αγορά το τελευταίο προϊόν. Μπορεί καποιος να με βοηθήσει να βρώ καποιον τεχνικό φάκελο απο καποιο προιον χαμηλής τάσης για να δώ την σύνταξη του ? Σας ευχαριστώ
george68 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2018 (edited) εχω καποιο πιστοποιητικο απο μια εταιρια CE ενος λεβητα πετρελαιου αλλα γραφει ημερομηνια ληξης το 2017 ..δεν μου εχει ξανατυχει ή δεν το εχω προσεξει ;; λιγουν τα πιστοποιητικα ; να παρω τηλ την εταιρια ή θα γινω ρομπα ;;; Edited Μάρτιος 16 , 2018 by george68
astrah Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2018 Εννοείται πως έχουν διάρκεια και χρήζουν ανανέωσης...
Danny14 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2018 Καλημέρα σας, Έχω εγκαταστήσει 4 κλιματιστικά για τα οποία μου ζητείται το πιστοποιητικό CE. Μπορώ να το κατεβάσω από κάπου ή να επικοινωνήσω με κάποιον για να μου τα στείλει; Τα προϊόντα αυτά είναι ένα κλιματιστικό Panasonic GS-E15GKE-3, ένα SAMSUNG AQV18VBAN, ένα Inventor passion pro II P7MVI-12WIFI κι ένα Inventor Bon B2VI-24. Ευχαριστώ!
rootbreaker Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2018 14 ώρες πριν, Danny14 said: Καλημέρα σας, Έχω εγκαταστήσει 4 κλιματιστικά για τα οποία μου ζητείται το πιστοποιητικό CE. Μπορώ να το κατεβάσω από κάπου ή να επικοινωνήσω με κάποιον για να μου τα στείλει; Τα προϊόντα αυτά είναι ένα κλιματιστικό Panasonic GS-E15GKE-3, ένα SAMSUNG AQV18VBAN, ένα Inventor passion pro II P7MVI-12WIFI κι ένα Inventor Bon B2VI-24. Ευχαριστώ! Η δήλωση συμόρφωσης πρέπει να υπάρχει με το κλιματιστικό, συνήθως στο εγχειρίδιο χρήσης. Αν πετάχθηκαν, τότε το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις με την αντιπροσωπεία ώστε να σου τα στείλουν με email
torero Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2023 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2023 Καλησπέρα σας και καλό μήνα. Μια ερώτηση παρακαλώ εάν γνωρίζετε: Για μηχανήματα παραγωγής που έχουν declaration of conformity βάσει της 89/392/ΕOΚ ή της 98/37/EK (αφορά μηχανήματα που έχουν αγοραστεί μέχρι και το 2003 περίπου) υπάρχει η απαίτηση "αναβάθμισης" στην 2006/42/ΕΚ, δλδ να βγει DoC βάσει της τελευταίας οδηγίας; Ευχαριστώ
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα