agel_st Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 καλημέρα...ξέρετε πώς μπορώ να βρω τι κανονισμοί όπλισης ίσχυαν πριν το 1985;; Παρατήρηση: Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι με σωστή ορθογραφία, με τόνους και το πρώτο γράμμα κεφαλαίο Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ.acnt Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkalliou Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 Δες στα downloads Αν είναι για σκυρόδεμα του 1954 και αντισεισμικός του 1959 Link to comment Share on other sites More sharing options...
agel_st Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 Aυτοί είναι οι πρώτοι κανονισμοί που υπήρξαν? Θέλω να δω για ένα κτίριο του 53.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 Για αντισεισμικό τουλάχιστον, νομίζω ότι πριν το 59 υπήρχαν κάποιες διατάξεις σε συγκεκριμένες περιοχές που είχαν γίνει σεισμοί. Μόνο Κόρινθο και Λάρισσα αν θυμάμαι καλά. Αλλά και πάλι δεν ήταν θεσμικά πλαίσια με την έννοια που εννοούμε σήμερα. Για σκυρόδεμα δε ξέρω αν υπήρχε κάτι προγενέστερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
agel_st Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2009 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2009 Eυχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα