kosmel Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2008 Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε? Που μπορώ να βρω το νέο στατιστικό δελτίο σε ηλεκτρονική μορφή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
erling Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2008 Νέο στατιστικό δελτίο? Από πότε (πάλι ανενημέρωτος είμαι ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aggelos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2008 Εμένα στη πολεοδομία μου γύρισαν το παλιό πίσω γιατί λέει δεν έχει το περίγραμμα γύρω γύρω και τις οδηγίες. Άρχισα να φωνάζω οτι είναι γραφειοκράτες και το κάνουν επίτηδες (πήγαν να μου το γυρίσουν στις 14.00 μετά από 2 ώρες τρέξιμο - χαρτούρες πέρα δώθε και δεν θα έπαιρνα την άδεια εκείνη τη μέρα και έπρεπε να ξαναπάρω..) Μετά τις φωνές το δέχτηκαν και μου έδωσαν την άδεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorgos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2008 Στις Πολεοδομίες Θεσσαλονίκης και Ευόσμου πάντως, δεν ζητούνται τέτοια πράγματα. Περί τίνος πρόκειται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dargi Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2008 έβαλα το νέο στατιστικό στα downloads/διάφορα. αν εννοείς αυτό. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2008 ΕΔΩ δηλαδή. Να σαι καλά dargi, ευχαριστούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
erling Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2008 Μα γιατί αυτό είναι "νέο"? Τι διαφέρει από το "παλιό"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmel Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2008 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2008 Σας ευχαριστώ πολύ ολους!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dargi Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2008 δεν ξέρω αν ξανααλλαξε, αλλά αυτό το "νέο" έχω προμηθευτεί. αν προσέξεις είναι διαφορετικοί οι τίτλοι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
erling Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2008 Ναι, μετά από παρατήρηση είδα ότι έχει αλλάξει η Δνση και το τμήμα. 10χ dargi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα