avgoust Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 Για θυμήστε μου ρε παιδιά , όταν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τον τύπο λ=((Β*Κ)/(4ΕΙ))^(1/4) σε γενική κοιτόστρωση, θεωρούμε ορθογωνική διατομή με πλάτος έδρασης Β , λωρίδα που ορίζεται από τα μεσοδιαστήματα μεταξύ των υποστυλωμάτων ?
Chilon Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 Εννοείς για ποια λωρίδα υπολογίζεται το I;
avgoust Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2009 Eννοώ τι θεωρώ ως λωρίδα για τον υπολογισμό και του Ι και του Β.
Chilon Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2009 Η λωρίδα κατά μήκος της διεύθυνσης του υπό εξέταση ανοίγματος έχει πλάτος ίσο με την απόσταση των μέσων των δύο φατνωμάτων εκατέρωθεν των στύλων. Δεν ξέρω αν σε βοήθησα.
avgoust Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2009 Ναι , αυτό ήθελα να επιβεβαιώσω , ευχαριστώ.
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2009 αυτά που λέτε είναι λάθος, με την ίδια λογική τα δοκάρια έχουν beff μέχρι το μέσο της πλάκας
Chilon Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2009 Μα για το λ μιλάμε. Δεν μίλησε κανείς για τ' άλλα που αναφέρεις στο σχόλιό σου.
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2009 Για θυμήστε μου ρε παιδιά, όταν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τον τύπο λ=((Β*Κ)/(4ΕΙ))^(1/4) σε γενική κοιτόστρωση, θεωρούμε ορθογωνική διατομή με πλάτος έδρασης Β , λωρίδα που ορίζεται από τα μεσοδιαστήματα μεταξύ των υποστυλωμάτων ? και ξαναλέω λοιπόν. αυτά που λέτε είναι λάθος.
Chilon Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2009 Απλώς δεν είχα καταλάβει την αρχική σου δημοσίευση συνάδελφε. Δεν είχα κακή πρόθεση στο #7 σχόλιό μου.
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2009 δεν είπα ότι είχες κακή πρόθεση.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα