xmaze Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2009 Γεια, επειδή από ένα σιτε λογιστών με διέγραψαν διότι δεν επιτρέπονται οι ιδιώτες... Ρωτάω το εξής: Αν φτιάξω μία ΕΠΕ (λέμε τωρα) με σκοπό να την στελεχώσουμε μια παρέα μηχανικών. Πληρώνουμε φορους κεφαλαίου, δικηγόρους, συμβολαιογράφους κλπ...πρέπει να πληρώσουμε και εμπορικό επιμελητήριο? (το τεε δεν μας φτανει?? ) και μετά κάθε χρόνο ποιά θα είναι τα έξοδα λειτουργίας εάν θωρήσουμε οτί δεν υπάρχει ούτε 1 ευρώ έσοδα? Για την διάλυση ισχύει τπτ? θέλει λεφτά? κάθε χρόνο τί υποχρεώσεις υπάρχουν προς δημόσιο και ότι άλλο μπορεί να εμπλέκεται? ευχαριστώ
myri Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2009 αν δεν υπάρχει ούτε ευρώ στα έσοδα οι ΕΠΕ γίνονται ύποπτες για την εφορία γι'αυτό προσοχή μην μπειτε στην ταλαιπωρία χωρίς λόγο
JTB Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2009 Η μόδα είναι Μονοπρόσωπη ΕΠΕ και εφόσον έχεις κάποιο τζίρο.... "Δηλαδή Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει...." Πάντως έτσι περνάς έξοδα....!
xmaze Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2009 Εγώ θέλω να ξέρω εάν δέν αναλάβουμε τιποτα απολύτος ποιά είναι τα ποσα που θα χαθούν, ποιά η ζημία... εσείς το μυαλό σας στη φοροδιαφυγή
myri Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2009 δηλ αν έρθει η εφορία και σου χτυπήσει το κουδούνι για να δει τα βιβλία της ΕΠΕ θα παραμείνεις cool;;;;;; λογιστή δε θα πληρώνεις;;
xmaze Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2009 αυτά θέλω να μάθω!! εάν η δουλεία είναι μηδενική μπορώ να γράφω τα βιβλία μόνος όπως τώρα σαν Ε.επαγγελματίας? εμπορικό επιμελητήριο θέλει συνδρομές άλλα έξοδα θα υπάρχουν?
howard_roark Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2009 ο λογιστης που σου κανει τα χαρτια σου σημερα μπορει να σου απαντησει απο το τηλεφωνο μεσα σε 2 λεπτα. εινα σαν να παμε στο taxheaven και να ρωταμε ποσο θα κοστισει μια οικοδομικη αδεια αν κολλησει προ τελικης λογω ΕΠΑΕ. Οτι και να σου πουμε, θα πρεπει για σιγουρια να ξαναρωτησεις τον σχετικο. Και αυτος μπορει να ειναι μονο φοροτεχνικος.
xmaze Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2009 Ρώτησα στο Taxheaven αλλά λόγω οτι είμαι ιδιότης πείρα π&%λο, και στο κάτω κάτω μηχανικός είσαι...λογιστικά δεν μπορείς να κάνεις??
myri Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2009 Φυσικά και μπορείς (μέχρι ενός σημείου) το θέμα είναι ποιός θα στο δείξει να το κάνεις σωστά εδώ και με λογιστές απογοητεύεσαι και πρέπει να εισαι από κοντά
xmaze Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2009 Μεταπτυχιακός Οργάνωση κ διοίκηση τεχνικών συστημάτων, ισολογισμούς και λογιστικά κάναμε..και θα πάρω λογιστή? λολ!! Με τα εμπορικά επιμελητήρια τί παίζει? ξανα ρωτάω!!!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα