xeniatouratzidou Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2008 Θέλω να φτιάξω χάρτες σε ψηφιακή μορφή. Να δώσω στη συνέχεια κάποια δεδομένα σε ένα πίνακα Excel τα οποία να περαστούν στους χάρτες υπό μορφή διαγραμμάτων (πίτες-ραβδογράμματα). Aπότι ξέρω αυτό μπορεί να γίνει με το ArcView. Μήπως γνωρίζει κάποιος αν μπορεί να γίνει κ με το Αutocad Map 3d ? Ποιό είναι πιο ευχρηστο απο τα δύο?
ΒΑΣΙΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2008 ArcVIEW αρκει να το δουλευεις. και το ΑutoCADmap GIS είναι περίπου μιας και εχει απο κάτω βαση δεδομένων
xeniatouratzidou Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2008 Ok Βασίλη.. Βασικα εγω δεν δουλευω με κανενα απο τα δύο. Bέβαια ξέρω καλά το Autocad κ γιαυτό το σκέφτομαι... Επίσης επειδή πρέπει πρώτα να φτιαξω τους χάρτες στο Autocad ετσί κ αλλιως γιαυτό έχω καποιες επιφυλάξεις για το ArcVIEW . Δηλαδή αν χρειαστεί να κάνω μια αλλαγή στο χάρτη (να προσθέσω κατι π.χ.) θα είναι ευκολο μετά?
ΒΑΣΙΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2008 Συναδέλφησα εάν πρόκειται για κάποια ψηφιοποίηση σου προτείνω με 1000 AutocadMap (πολύ πιο γρήγορο) εάν όμωςπρόκειται για κάτι άλλο πχ δημιουργία Βάσης Δεδομένων ή κάποια διόρθωση ψηφιοποίησης ή ο,τι άλλο εκτός απο ψηφιοποίηση σου προτείνω ARCVIEW
xeniatouratzidou Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2008 Μάλιστα.. Μαλλον θα το ξεκινησω με το ARCVIEW κ βλέπουμε Ευχαριστώ πολύ
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα