da vinci Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2009 Γεια σας συνάδελφοι. Είμαι νέος συνάδελφος και μου έτυχε μία περίπτωση νομιμοποίησης μαντριού. Ξέρετε τι δικαιολογητικά χρειάζονται; Ο ιδιοκτήτης μάλιστα μου είπε ότι υπάρχει περίπτωση να πάρει και επιδότηση για αυτό. Γνωρίζετε κάτι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
lightname Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2009 Το μαντρί συνάδελφε είναι εκτός ή εντός σχεδίου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2009 Υπάρχει περίπτωση να νομιμοποιηθεί μαντρί ΕΝΤΟΣ σχεδίου??!!!!!!!!Αφού υπάρχει κ το Υγειονομικό.......ούτε καν από περιβαλλοντική δεν θα καταφέρει να περάσει....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris12 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2009 Το μαντρί λογικά θα θέλει άδεια περίφραξης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
erling Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2009 da vinci, αν ρωτάς για την εξαίρεση από την κατεδάφιση αυθαιρέτων κτισμάτων ή κτιριακών εγκαταστάσεων κτηνοπτηνοτροφικών μονάδων, ρίξε μια ματιά στην νομοθεσία που υπάρχει στην σελίδα http://www.minagric.gr/greek/2.8.10.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
karasls Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2009 Φυσικά και πρέπει να είναι εκτός οικισμού. Σε διαφορετική περίπτωση δεν μπορεί να κάνει κανείς τίποτα γιατι πρώτα απο όλα δεν βγαίνει η άδεια έγκρισης περιβαλλοντικών όρων για αυτά που είναι εντός οικισμού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lightname Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2009 Παρόλα αυτά ο da vinci δεν απάντησε αν είναι εντός ή εκτός σχεδίου. Εσείς είστε σίγουροι δηλ. 100% ότι είναι εκτός σχεδίου. Νέος είναι ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Επαναλαμβάνω: είναι εντός ή εκτός σχεδίου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
da vinci Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2009 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2009 Ευχαριστώ για τις μέχρι τώρα απαντήσεις σας. Το μαντρί είναι εκτός σχεδίου Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrafiot Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2009 Φίλε Davinci χωρίς καμία παρεξήγηση..και συγγνώμη ρε γαμ*το γιαυτό σπουδάζαμε τόσα χρόνια και γίναμε επιστήμονες, για να έρχετε ο καθένας και να νομιμοποιούμε μαντριά και στάνες???? Να χ*σω το επάγγελμα μου μέσα.. (Ελπίζω να μην φάω και άλλη κάρτα γιατί μαλλον είμαι όριο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
erling Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2009 Φίλε μου agrafiot, ανοίγεις μεγάλη κουβέντα. Αν θέλεις να την συνεχίσουμε ας ανοίξεις ένα άλλο θέμα. Πιστεύω πως θα έχει ενδιαφέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα