jackson Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2009 Καλημέρα. Επείγομαι για ασκήσεις σε σφαιρικά τρίγωνα (εμβαδά, γωνίες, σφαιρικές υπεροχές κλπ.) Που μπορώ να βρω στο διαδίκτυο. Έχει κανένας? Έχω κάποιες απλές αλλά θέλω κ τίποτα πιο καλές. Είναι νομίζω αντικείμενο στα πρώτα εξάμηνα των Τοπογράφων. Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια.
ΘΕΟΧΑΡΗΣ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2009 συνάδελφε triumph ψάχνεις γενικά θέματα σφαιρικής τριγωνομετρίας η κάτι σχετικό με Γεωδαισία γίνε πιό σαφής και κάτι θα βρούμε έστω και σε μη ηλεκτρονική μορφή τα ξαναλέμε
jackson Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2009 Θέλω ασκήσεις πάνω σε σφαιρικά τρίγωνα. Υπολογισμό γωνιών, πλευρών (τόξων), σφαιρικές υπεροχές, γεωγραφικά πλάτη - μήκη, μεσημβρινούς, παράλληλους...τέτοια πραγματάκια, που λύνονται με νόμους συνημιτόνων κυρίως, S=φ*R... Έχω κάποιες ασκήσεις από βιβλίο Γεωδαισίας Τοπογράφων 1ου ή 2ου εξαμήνου, αλλά θέλω κ άλλες λίγο πιο δύσκολες. Να μην είναι απλή εφαρμογή τύπων κ τέλος. Να θέλει λίγη σκέψη. Αν υπάρχει κάτι... Ευχαριστώ.
ΘΕΟΧΑΡΗΣ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2009 θα κοιτάξω στο αρχείο ,είχα ασχοληθεί πριν πολλά χρόνια δεν υπάρχει περίπτωση όμως να είναι σε ηλεκτρονική μορφή στείλε Προσωπικό μήνυμα με στοιχεία να σου στείλω ότι μπορέσω να βρω τα ξαναλέμε
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα