makisxa Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2009 Ρε παιδιά ηρεμία.Τόσο άσχετο είναι με το επάγγελμα του πολ. μηχανικού η έκδοση τοπογραφικών ή να αναλαμβάνουν οι τοπογράφοι την έκδοση μίας άδειας;
dimitris_notis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2009 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΉΘΗΚΑ ΜΕ ΤΑ GPS.....ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ΠΩΣ ΜΕΤΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΤΑΛ ΣΤΑΤΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ....ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.....ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!! Π.Χ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΕΝΟΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ, ΣΤΗΝΩ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΙΣ ΣΥΝΤ.ΜΕΝΕΣ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΜΗΔΕΝΙΖΩ?? ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. 1
parist43 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2009 μάλλον μηδενίστηκε η τοπογραφία στο μυαλό σου.να ξαναπάς στο 2ο έτος. 1
makisxa Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2009 Είσαι τόσο απόλυτος και δεν μπορώ να σου αλλάξω γνώμη.
dimitris_notis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2009 μάλλον μηδενίστηκε η τοπογραφία στο μυαλό σου.να ξαναπάς στο 2ο έτος. Μπορείς να με βοηθήσεις? Παρακαλώ πολύ όπως αναγράψεις την ειδικότητά σου στο προφίλ. Απαγορεύονται τα κεφαλαία γράμματα. GRTOPO
mastorakos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2009 χρόνια σου πολλά Δημητρη
dimitris_notis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2009 χρόνια σου πολλά Δημητρη ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ...ΑΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙς///
parist43 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2009 δέν λυπάσαι τον ιδιοκτήτη του οικοπέδου?τόσο άσχετος πού είσαι όσο καί να βοηθηθείς θα το κάνεις σίγουρα λάθος. Συμβουλή: γιά ένα κάποιο διάστημα βρές ένα παληό συνάδελφο να δουλεύετε μαζί.
mastorakos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2009 Δεν δουλέυω κανένα και δεν έχω προβλημα με κανέναν
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα