chrisven Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2009 θεοχάρη ποιος μίλησε για autolock μόνο? μίλησα για δυνατότητα καταγραφής συνεχή σε σχέση με το χρόνο. autolock είναι να παρακολουθεί μόνο το πρίσμα. μίλησα για rts με δυνατότητα καταγραφής κινούμενου στόχου.
ΘΕΟΧΑΡΗΣ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2009 Χρήστο΄ η ερώτηση του συναδέλφου koulosb δεν αφορά προφανώς τέτοιες εξειδικευμένες εφαρμογές γιά τις οποίες να συζητήσουμε όσο θέλεις αλλά τρέχουσες τοπογραφικές εφρμογές και εργασίες ,με απλά λόγια αποτυπώσεις και χαράξεις από ένα άτομο και το αρχικό ερώτημα εκεί αναφερόταν γι αυτό και η παρέμβασή μου τα ξαναλέμε
chrisven Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2009 α οκ παρανόησα. συγνώμη θεοχάρη. να σε ρωτήσω κάτι τελευταίο γιατί είμαστε off-topic. έχεις ασχοληθεί καθόλου με rts και monitoring? θα ήθελα να ανταλλάξουμε απόψεις κάποια στιγμή γιατί το αντικείμενο κάποια στιγμή θα ανθίσει περισσότερο.
ΘΕΟΧΑΡΗΣ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2009 συνάδελφε Χρήστο στη διάθεσή σου εγώ και ο αντίστοιχος εξοπλισμός που διαθέτω όρεξη να έχεις !!!!!!! για το αν "ανθίσει" το αντικείμενο έχω ζωηρές επιφυλάξεις τα ξαναλέμε
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα