DChris Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2009 Τα περιμετρικά τοιχώματα μεταφέρουν εντατικά μεγέθη στα υποστοιλώματα? Αντιμετοπίζω μια περίπτωση όπου έχω τμήμα του υπογείου που δεν έχει υποστλώματα στις γωνιές αλλα συνεχίζονται περιμετρικά τοιχώματα και όταν το προσομοιώνω στο φεσπα μου βγάζει προβλήματα στα πλησιέστερα υποστηλώματα
Chilon Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2009 Τα περιμετρικά τοιχώματα συνδέονται με τους στύλους, επομένως το αρχικό σου ερώτημα έχει προφανή απάντηση. Στις γωνίες θα διαμορφωθεί κρυφο-υποστύλωμα. Δοκίμασε να το συμπεριλάβεις στο προσομοίωμά σου. Ένα σχέδιο θα έκανε σαφέστερη την διάταξη των στοιχείων που περιγράφεις. Συμπλήρωσε την ειδικότητά σου στις προσωπικές ρυθμίσεις (προφίλ).
oyabun Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2009 To Fespa με χιαστί συνδέσμους δεν προσομοιώνει τα τοιχεία υπογείου;
lzs Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2009 Στη παλιότερη έκδοσή του τα προσομοίωνε με υψίκορμες δοκούς (που ειναι και σωστότερο).
erling Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2009 Προσωπικά, όπου υπάρχει τομή τοιχίου υπογείου βάζω κολωνάκι 30/30 ή 25/25. Συνήθως βγάζει 4Φ14. Αυτό βοηθάει και στην θεμελίωση (κατασκευαστικά). Για να τα προσομοιώσεις με χιαστί θέλει να κάνεις και άλλες ενέργειες, δεν το κάνει μόνο του το FESPA. Ο κλασσικός τρόπος είναι υψίκορμη δοκός.
pk10gr Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2009 Κι εγω την τακτικη του erling δουλευω σε τετοιες περιπτωσεις.. Συνηθως 25/25, και σχεδον παντα 4Φ14..
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα