Μετάβαση στο περιεχόμενο

Περί αυθαιρέτων και ΓΟΚ: Δημιουργία κέντρου τύπου - προϋποθέσεις


Nikos3000

Recommended Posts

Την καλησπέρα μου σ΄ όλη την κοινότητα.

Μηχανικός δεν είμαι. Εκτελώ χρέη υπηρέτου της συζύγου μου και στα πλαίσια αυτά εξουσιοδοτήθηκα να σας μεταφέρω πιστά , τα ερωτήματά της.

Αντιλαμβάνομαι ότι τα μεταφερθέντα ερωτήματα απαιτούν επαφή και συνεργασία με μηχανικό δια ζώσης , αλλά παρακαλώ πολύ να έχω κατ΄ αρχήν απαντήσεις , για να δικαιολογήσω επαρκώς την δίωρη –σημερινή- διαφυγή , από τα καθημερινά μου καθήκοντα.

Και εισέρχομαι στο θέμα.

Εάν θέλει κάποιος να δημιουργήσει ένα κέντρο τύπου , ένα σημείο δηλαδή στο οποίο θα διατίθεται στο κοινό , όλος ο Ελληνικός και όλος ο ξένος τύπος (χωρίς ουδεμία εξαίρεση) και του έχει καρφωθεί στο μυαλό του η ιδέα να τοποθετήσει μέσα σε ένα οικόπεδο 4 συναρμολογούμενα κοντέινερς , με σκοπό στα 2 από αυτά να δημιουργηθεί ένας καλαίσθητος χώρος προβολής τους , το τρίτο να παίξει τον ρόλο της αποθήκης γι΄αυτά και στο τέταρτο να πραγματοποιείται η πώληση.

1. Τι είδους οικόπεδο πληροί τις νόμιμες προδιαγραφές και απαιτήσεις , ώστε να αναζητηθεί ?

2. Τι είδους άδεια απαιτείται για την τοποθέτηση 3κοντέινερς και την τοποθέτηση και ηλεκτροδότηση του τετάρτου από αυτά ?

3. Εάν η απλή εναπόθεση τους (και των τεσσάρων) απαιτεί ευκολότερες διαδικασίες και επελέγετο , θα ήταν παράνομο να ηλεκτροδοτηθεί το ένα από αυτά με ιδιωτική γεννήτρια παραγωγής ρεύματος ?

4. Πόσο χρονοβόρες είναι οι διαδικασίες και στην πρώτη και στην δευτέρα των περιπτώσεων ?

(Υπ΄ όψιν σας θέτω το ότι , δεν θέλει η ενδιαφερομένη να κατασκευάσει βάση από μπετόν (δεν την θεωρεί απαραίτητη και γενικώς το μπετόν της είναι απεχθές υλικό) αλλά και το ότι θέλει να κινηθεί έως τα σύνορα της παρανομίας , εντός όμως της περιοχής του νομίμου , στις απαιτούμενες διαδικασίες).

Σας ευχαριστώ τα μάλα και εκ των προτέρων.

 

Ευπειθώς αναφέρομαι.

 

Ο υπηρέτης.

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα σας.

Για να υπάρχουν 64 αναγνώσεις και ουδεμία διατυπωθείσα άποψη (!!), συνειδητοποιώ το μέγεθος της δυσκολίας πραγματοποιήσεως της ιδέας αυτής….

:roll:

Link to comment
Share on other sites

Φιλτατε..

Ειναι πολυ δυσκολο να σου δωθουν απαντησεις που να εχουν καποια αξια γιατι πολυ απλα αγνοουμε πολυ βασικα πραγματα που αφορουν την ιδεα της συζηγου σου..

 

Περιοχη, χρησεις γης, τυπικες απαιτησεις για τη λειτουργια μιας τετοιας επιχειρησης, και πολλα αλλα που παιζουν πολυ σημαντικο ρολο σαν δεδομενα ωστε να σου δωθει η απαραιτητη συμβουλη δεν υπαρχουν και δεν νομιζω οτι μπορουν απο εδω να συζητηθουν με τροπο ουσιαστικο..

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.