Agrammatos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2009 Οποιος μπορεί ας βοηθήσει, please!!! Ισχύει οτι ο τεχνογρανίτης είναι πιο ανθεκτικός στα γρατσουνίσματα, στους κραδασμούς και στη θερμότητα απο το Κόριαν?? Ποιό απο τα δύο ειναι πιο ανθεκτικό υλικο για πάγκο κουζίνας????
myri Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2009 ο τεχνογρανίτης είναι πιο ανθεκτικός σε γρατζουνιές και σε θερμότητα από το κόριαν για τους κραδασμούς δεν ξέρω το κόριαν βέβαια είναι πιο εύπλαστο νομίζω πως είναι άρκετά πιο ακριβό από τον τεχνογρανίτη
spy1551 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2009 Corian αν έχεις τα λεφτά.Μια χαρά αντοχές έχει , κουζίνα φτιάχνεις όχι βιομηχανικό εργαστήριο.Αυτό τουλάχιστον έβαλα εγώ.Έχει απίστευτη αίσθηση. Τώρα όσον αφορά το οικονομικό το corian είναι το εργοστάσιο που το φτιάχνει.Υπάρχουν απομιμήσεις και από άλλους.Εγώ είχα πάει στον επίσημο αντιπρόσωπο στη πόλη μου και μου έκανε έκπτωση 40% στο κόριαν γιατί ήθελε να πάρει όλη τη δουλειά.Οι υπόλοιποι δεν μπορούσαν να κάνουν αντίστοιχη τιμή στο corian.Υπολογίζοντας ότι με τη λύση του corian γλιτώνεις τα έξοδα του νιπτήρα και τα πλακάκια γιατί σηκώσαμε στον πάγκο και πλάτη (στο προτείνω) μας βγήκε 1000 με 1500Ε ακριβότερη (σε σχέση με πάγκο από βακελίτη αν θυμάμαι καλά). Επίσης το corian δεν έχει πόρους.
myri Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2009 το κόρια χαράσσεται με απλό μαχαίρι, επισκευάζεται μεν αλλά αυτό με δυσαρεστεί θέλω να πω πως για την τιμή του θα "απαιτούσα" να μην χαράσσεται τόσο εύκολα ------ sry1551 αφού το έχεις χρησιμοποιήσει , τι γίνεται με τα καυτά σκευη;;;;
agrafiot Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2009 Βάλε μάρμαρο άνθρωπε μου να αγιάσεις, άσε τα τεχνητά υλικά που μας πουλάνε..Έχω δει κάτι ρωγμές σε κόριαν...
Agrammatos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2009 Παιδια, σας ευχαριστω όλους!! Τελικά σε γαλαζία λεω να καταλήξω-ακούω γνώμες!!!
gio Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2009 Παιδια, σας ευχαριστω όλους!! Τελικά σε γαλαζία λεω να καταλήξω-ακούω γνώμες!!! Εννοεις χαλαζία;
Agrammatos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2009 Χαλαζία εννοω!!! ανθεκτικότερος απο το κοριαν και οικονομικοτερος?? ή κάνω λάθος?
spy1551 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2009 το κόρια χαράσσεται με απλό μαχαίρι, επισκευάζεται μενsry1551 αφού το έχεις χρησιμοποιήσει , τι γίνεται με τα καυτά σκευη;;;; Εγώ το έβαλα στην δική μου κουζίνα.1 χρόνο τώρα δεν έχει χαρακτεί πουθενά.Μα και να υπάρχουν χαρακιές δεν υπάρχει πρόβλημα.Είναι εντελώς πλάστιμο υλικό.Ότι και να πάθει φτιάχνεται.Ρίξε λεμόνι ή κόκα κόλα στο μάρμαρο και πες μου αν δεν ποτίσει. Σε θερμότητα αντέχει , δηλαδή να ακουμπήσεις μια ζεστή κατσαρόλα αλλά όχι να την αφήσεις εκεί 1 ώρα. Επαναλαμβάνω δεν έχει πόρους και η υφή του είναι μοναδική.Δηλαδή δεν μαζεύονται μικρόβια στους πόρους και γι'αυτό το χρησιμοποιούνε και στα ιατρικά εργαστηρία. Καλή λύση είναι να γυρίσεις και την πλάτη. Και ο χαλαζίας αποτελεί μία καλή λύση σε σχέση με πάγκο από βακελίτη που χρησιμοποιούν πολλοί αλλά είναι η πιο οικονομική επιλογή. Με το corian κάνεις ένα ενιαίο πάγκο με πλάτη και νεροχύτη αλλά σε κάποια χρόνια θα χρειαστεί μια συντήρηση.Ο τεχνογρανίτης δε χρειάζεται. Φυσικό γρανίτη δεν προτείνω πουθενά σε χώρο κατοικίας λόγω του ραδονίου και της ακτινοβολίας.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα