ctogias Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2009 Καλημέρα! Είμαι νέος συνάδελφος και προσπαθώ να κάνω την πρώτη μου ουσιαστικά μελέτη. Μεταξύ άλλων μου έχει προκύψει η απορία, που όσο κ αν έψαξα, απάντηση στον ΕΑΚ τουλάχιστον δε βρήκα. Σε ένα υπόγειο, με περιμετρικά τοιχώματα, από τι ποσοστό ανοιγμάτων και άνω πρέπει να πάψουμε να θεωρούμε ακλόνητες τις στηρίξεις του διαφράγματος της οροφής του υπογείου? Γνωρίζει κάποιος συνάδελφος να με κατατοπίσει?
thalia Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2009 ΕΚΩΣ 14.3.1 σχόλια: ... τοιχώματα με συνολικό μήκος ίσο τουλάχιστον με το 80% της περιμέτρου...
lzs Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2009 Συμφωνώ με Θαλεια, αλλά να προσέξεις τα ανοίγματα να μήν είναι διατεταγμενα στη μια πλευρά της κάτοψης γιατί μπορεί να έχεις στρεπτική μετακίνηση του διαφράγματος.
Αλέξανδρος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2009 Δες μετατοπίσεις και ιδιομορφές. Αν είναι ουσιαστικά αμετάθετο το υπόγειο τότε δεν συμμετέχει
lzs Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2009 Δες μετατοπίσεις και ιδιομορφές. Αν είναι ουσιαστικά αμετάθετο το υπόγειο τότε δεν συμμετέχει Βέβαια για να το δεις αυτό πρέπει να έχεις περιλάβει στο μοντέλο και τα περιμετρικά τοιχώματα υπογείου, οπότε αν κανεις αναλυτικό μοντέλο (επιφανειακα πεπερασμένα) γιατί να μη το χρησιμοποιήσεις;
Αλέξανδρος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2009 Πόσοι τα έχουν τα έρμα τα πεπερασμένα? Κι εγώ που τα έχω στο STRAD τζάμπα τα πλήρωσα αφού 9 στις 10 απόπειρες ξεμένει το μηχάνημα από μνήμη σύμφωνα με το μνμ που βγάζει!!! Και μιλάμε για 4GB RAM!!!
lzs Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2009 Ομοίως για τα πεπερασμένα και με το Next! Όταν προσομοιώνω ένα κτίριο με υπόγειο τις θεωρώ το διάφραγμα της οροφής υπογείου αμετάθετο και δεν περιλαμβάνω στο μοντέλο το τοιχώματα, αλλά μόνο τα κατακόρυφα στοιχεία που συνεχίζουν στο ισόγειο. Εκτός βέβαια αν έχω πολλά ανοίγματα ή είναι τα περισσότερα είναι σε μία πλευρά.
sundance Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2009 προσοχη και στο ανοιγμα του γκαραζ αν εχεις. εκει αν ειναι σημαντικο ποσοστο του ανοιγματος στην πλευρα,μην βαλεις στηριξεις. (fespa)
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα