Μετάβαση στο περιεχόμενο

Απαίτηση ενημερότητας ΤΕΕ & ΤΣΜΕΔΕ για πληρότητα φακέλου


Recommended Posts

εψαξα για κάτι αντίστοιχο, αλλά δεν βρήκα, συγνώμη αν υπάρχει κάτι παρόμοιο και δεν το ανακαλυψα.

Λοιπόν, Θέλοντας να καταθέσω φάκελο για αρ. πρωτοκ. Οικ. Αδείας, η υπάλληλος που είχε και την απαίτηση να περιμένω 15' να κάνει ενα τσιγαράκι... που το άναψε μπροστά μου, δεν οταν επέστρεψε, δέχτηκε να τον κάνει δεκτό, επειδή δεν είχα μαζι μου την ενημερότητα ΤΕΕ & ΤΣΜΕΔΕ του υπογράφοντος μηχανικού.Στο e-poleodomia όπου αναγράφονται τα έντυπα που απαιτούνται δεν αναφέρεται, γνωρίζει κάποιος τι ισχύει τελικά?

Link to comment
Share on other sites

αλλού την ζητάνε στην αρχή, αλλού ούτε στα φορολογικά δεν το τσεκάρουν.

 

όπως πολλά στην διαδικασία έκδοσης αδειών, εξαρτάται και αυτό από παράγοντες όπως ποιά η όρεξη για δουλεια του υπαλληλου εκείνη τη μέρα, τι φάγαμε εχθές, αν μας αρέσουν τα παπούτσια που φοράς, αν είσαι γυναίκα και ειναι ο υπάλληλος γυναίκα να μην εισαι ωραία, αν εισαι αντρας και ειναι ο υπαλληλος αντρας να δεχθεις αδιαμαρτυρητα να σε μειωσει (ειδικα αν εισαι νεος), αν μαλωσε ο υπαλληλος με τη δικη του γυναικα το πρωι και ειναι βαρυς, αν εχουν προλαβει να πιουνε καφε, να κανουν τσιγαρο, να πιουνε πορτοκαλαδα, να φανε μανταρινια ή φοφικο, να κανουν διαλειμμα και αλλα πολλα.

 

να μην ξεχασω και οτι πρεπει να πεταχτουν και μεχρι το σουπερμαρκετ δυο λεπτά κι εσυ να περιμενεις απ εξω (μου ετυχε την παρασκευη - πρωτη φορα σε πολεοδομια, μεχρι τωρα το ειχα παθει σε εφορια).

Link to comment
Share on other sites

σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, αλλά τα απαιτούμενα (copy-paste) είναι: Απαιτούμενα για τον Έλεγχο Πληρότητας

1 ΑΙΤΗΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ

2 ΤΕΧΝΙΚΗ - ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΚΘΕΣΗ

3 ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ

4 ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ - ΑΝΑΛΗΨΗΣ

5 ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ

6 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ

7 ΑΜΟΙΒΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

8 ΜΕΛΕΤΗ ΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

9 ΥΨΟΜΕΤΡΑ

10 ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΚΑΛΥΨΗΣ

11 ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

12 ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ)

13 ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΙΤΟΥΝΤΟΣ

14 ΠΙΝΑΚΙΔΙΟ ΑΜΟΙΒΗΣ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΩΝ

και δεν αναφέρεται κάτι ουτε για φορολογικα ουτε για ενημεροτητες. Για την εκδοσή της άδειάς θα υπάρχει στο φάκελο, αλλά τώρα που δεν υπήρχε, ήταν δικαιολογημένη η άρνηση της??

Link to comment
Share on other sites

αλλού την ζητάνε στην αρχή, αλλού ούτε στα φορολογικά δεν το τσεκάρουν.

 

όπως πολλά στην διαδικασία έκδοσης αδειών, εξαρτάται και αυτό από παράγοντες όπως ποιά η όρεξη για δουλεια του υπαλληλου εκείνη τη μέρα, τι φάγαμε εχθές, αν μας αρέσουν τα παπούτσια που φοράς, αν είσαι γυναίκα και ειναι ο υπάλληλος γυναίκα να μην εισαι ωραία, αν εισαι αντρας και ειναι ο υπαλληλος αντρας να δεχθεις αδιαμαρτυρητα να σε μειωσει (ειδικα αν εισαι νεος), αν μαλωσε ο υπαλληλος με τη δικη του γυναικα το πρωι και ειναι βαρυς, αν εχουν προλαβει να πιουνε καφε, να κανουν τσιγαρο, να πιουνε πορτοκαλαδα, να φανε μανταρινια ή φοφικο, να κανουν διαλλειμα και αλλα πολλα.

.

 

:smile::smile: μπας και μιλαμε για την ιδια πολεοδομια????? επεσες σε 4-5 μέσα, με μισό ματι με κοιτούσε.. άσε που κάπνιζε και μέσα στο γραφείο και ήταν και ντουμάνι.. μάλλον την πείραξε ο αλλεργικός μου (πραγματικός) βήχας στον καπνό...

Link to comment
Share on other sites

μπα, στις περισσοτερες εκτός από 1-2 πιο συμμαζεμένες πολεοδομίες, τα ίδια συμβαίνουν, με πρώτη και μακράν καλύτερη αυτή των αθηνών.

 

εχω κρυφο όνειρο να γυρισω ενα ντοκυμαντερ με κρυφη καμερα που θα με ακολουθει καθε μερα επι εξαμηνο για να βγει μια αδεια. αλλα μετα θα πρεπει να μεταναστευσω ή να το γυρίσω στις βιολογικες καλλιέργειες που μου λεει και ο zavi.

Link to comment
Share on other sites

Φοβάμαι πως οι ενημερότητες που αναφέρετε απαιτούνται, αν και δεν γνωρίζω πως και από που προκύπτει αυτό. Μου έχει ζητηθεί και εμένα και μάλιστα από πολεοδομία μικρής επαρχιακής πόλης, όπου πρέπει να σημειώσω (ίσως με μια δόση κακίας και ειρωνίας), ότι οι υπάλληλοι εκεί συναγωνίζονταν ποιός θα δυσκολέψει περισσότερο τους μηχανικούς.

Link to comment
Share on other sites

τις ενημερώτητες πάντα τις βάζω

των αρχιτεκτόνων εννοείται, οι υπόλοιποι τις βάζουν αργότερα

 

θεωρώ πως καλώς τις ζήτησε αν και θα μπορούσε να κάνει και τα στραβά μάτια

δεν θυμαμαι που το γράφει αλλά παλαιότερα το είχα εντοπίσει

 

τα φορολογικά τα έχεις ήδη κάνει για να βγάλεις τις αμοβές

Link to comment
Share on other sites

οποιος την εχει πατήσει τα βάζει. κι εγώ τα βάζω πάντα γιατί τσάμπα η βόλτα δεν λέει.

 

μετά από 4-5 άδειες μαθαίνεις και κάνεις τη λίστα σου με τα ψώνια και ξερεις, από φωτοτυπίες ταυτότητας του εργοδότη μέχρι εξουσιοδοτήσεις για παν ενδεχόμενο, ενημερώτητες και διάφορα άλλα που δεν αναφέρονται πουθενά.

 

κάπου τα είχες γράψει μια φορά myri ή άλλο πράγμα θυμάμαι?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.