varsaz Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2009 το θέμα είναι οτι η συγκεκριμένη υπάλληλος το εχει το όνομα!!! και σήμερα τελικά είχε κακή μέρα, κακούς τρόπους κακία γενικά... αλλά τεκμηριωμένα ψάχνω να βρω που μπορεί να το γράφει αφού δεν πρόκειται να το αφήσω να περάσει έτσι...εγώ την ξέρω, αλλά θα με μάθει και αυτή... γιατί δεν γίνεται το γραφείο 1 να την ζητά και το 2 όχι. υπάρχουν δυο καθεστώτα στην πολεοδομία μας, και ούτως ή άλλως είναι θέμα χρόνου να με ξαναδεί για το ίδιο θέμα. Πάντως δεν έγινε εσκεμμένα εκ μέρους του μηχανικού που για λόγους υγείας ήταν εκτός, και αυριο που θα πάω στο γραφείο 2 (σήμερα ήταν κλειστόν για προσωπικούς λόγους ο καθένας!!!!) θα την πάρω την υπογραφή, χωρίς κανένα πρόβλημα, κανονικότατα...
johnnie Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2009 στην δική μου την περίπτωση που είμαι Τ.Ε. θα πρέπει να βάλω αντίστοιχα στον φάκελο ενημερότητα από ΟΑΕΕ και ΕΕΤΕΜ γνωρίζει κανένας;γιατι μου τα ζήτησε προχτές ένας πολιτικός μηχανικός που συνεργαστήκαμε.
pallkod Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2009 Μόνο ενημερότητα απο ΕΕΤΕΜ . Τουλαχιστον εμενα μονο αυτό μου ζήτησαν . Βέβαια Πολεοδομιά με Πολεοδομία και υπάλληλο με υπάλληλο να ξέρεις αλλάζουν τα κόζια .
johnnie Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2009 οκ θα πάω αύριο στην ΕΕΤΕΜ να πάρω ενημερότητα γιατί δεν έχω. ευχαριστώ pallkod
GEKA Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2011 Οι μέρες που διανύουμε είναι σίγουρα δύσκολες και αρκετοί συνάδελφοι διπλωματούχοι αδυνατούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους στο ΤΣΜΕΔΕ και στο ΤΕΕ. Τελικά είναι απαραίτητη η ενημερότητα για το ΤΣΜΕΔΕ και το ΤΕΕ για την έκδοση οικοδομικής άδειας; Υπάρχει νόμος ή εγκύκλιος που την επιβάλλει; Υπάρχει τελικά τρόπος να την αποφύγουμε;
Barbatos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2011 Ειχε γίνει μια προσπάθεια να καταργηθεί. Δες εδώ : http://www.tee.gr/online/epikaira/2000/2088/pg117.shtml Δεν ξέρω τί εγινε τελικά.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα