papac Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2009 Τα μη προσμετρούμενα στη δόμηση τετραγωνικά του κλιμακοστασίου (λόγω χρήσης μεγαλύτερων διαστάσεων.. κλπ) τα μετράω κανονικά στον όγκο, έτσι δεν είναι; Καλή ερώτηση!! Ξέρει κάποιος συνάδελφος?
anka Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2009 Μετρούν στην κάλυψη άρα μετρούν και στον όγκο.
terry Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2010 Αν εχω ενα κτηριο τετραγωνικης κατοψης υψους 3μ και περιμετρικα στην ταρατσα υπαρχει στηθαιο 1μ, στον υπολογισμο του ογκου λαμβανω το υψος του στηθαίου?
adadim Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2010 'Οχι , δεν μετρά στον όγκο από τη στιγμή που δεν είναι καλυπτόμενο με στέγη .
terry Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2010 Ευχαριστω.. Και αλλη μια ερώτηση: Αν εχω κεκλιμενο ΔΕ μετράει ο ογκός πάνω από αυτό έτσι?
terry Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2010 Τι εννοεις??? Φαντασου κεκλιμενο Δ.Ε. Βορεια εχεις υπερυψωση 0.40 και νότια 0.80. Δ.Ε. = Διαμορφωμενο Εδαφος
Sisyphus Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2010 Αν εχω κεκλιμενο ΔΕ μετράει ο ογκός πάνω από αυτό έτσι? Ναι απο κει και πάνω.
adadim Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2010 Σωστά , από το Δ.Ε. και πάνω μετράς .
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα