georgear Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2009 Συνάδελφοι έχω 50 σημεία σε ΗΑΤΤ και θέλω να τα μετατρέπσω σε ΕΓΣΑ 87. Εκτός από το COORD GR το οποίο τα μετατρέπει ένα ένα μήπως γνωρίζεται αν υπάρχουν εναλλακτικές? Eυχαριστώ Παρακαλώ αναγράψτε την ειδικότητα στο προφίλ σας! ilias
atsimeri Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2009 το coords gr μετατρέπει και μαζικά σημεία μέσω αρχείων. Θέλει όμως κωδικό. ο κωδικός είναι .PLEASE. (όσο και αν φαίνεται απίστευτο...)
georgear Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2009 Ευχαριστώ πολύ. Θα ήθελα την βοήθεια σου σχετικά με το πως αν μπορείς.
atsimeri Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2009 Κάνε κανονικά τη μετατροπή σου για ένα σημείο από όλα που θέλεις να μεταρέψεις. Με αυτό τον τρόπο το πρόγραμμα καταλαβαίνει από ποιό σύστημα θέλεις να πας σε ποιό. Μετά φτιάξε ένα αρχιάκι της μορφής: σημείο,Χ,Υ και αποθήκευσέ το κάπου. Μετά στο coords πήγαινε Αρχείο -> χρήση αρχείων, επέλεξε το αρχείο σου με τα σημεία, πληκτρολόγησε τον κωδικό που σου έιπα και στον ίδιο φάκελο με το αρχικό αρχείο θα σου φτιάξει ένα καινούριο με τα σημεία στο νέο σύστημα. έχει και άλλο κωδικό αλλά δίνει ακρίβεια μέτρου η μετατροπή. Ο κωδικός που σου έδωσα κάνει μετατροπές ακριβείας.
georgear Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2009 Ευχαριστώ και πάλι αλλα οταν κάνω εισαγωγή το αρχειο μετα δεν μαυρίζει η επιλογή Μετασχηματισμός αρχείων TEST.txt
atsimeri Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2009 Για να μαυρίσει η επιλογή "ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ" γράψε στο κλειδί .PLEASE.
georgear Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2009 Σου είμαι ευγνώμων!!!!
atsimeri Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2009 Το μετέτρεψα από 40,15,-1,15 σε EGSA για δοκιμή
georgear Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2009 Το έκανα και εγώ. δεν είχα προσέξει ότι θέλει τελία ο κωδικός. Ευχαριστώ Παρακαλώ συμπληρώστε την ειδικότητα σας στο προφίλ σας,ευχαριστώ ZaXoYs
koulosb Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2009 Εκεινο το site της ΓΥΣ ξερει καποιος ποτε θα λειτουργησει?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα