Mitsubae Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2019 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2019 (edited) 12 ώρες πριν, dimamp said: Με τον @jojo θέλουμε να το ξαναμετρήσουμε Δώστε σύνθημα και ανεβαίνω.....δεν κάνω πλάκα.... Edited Ιανουάριος 16 , 2019 by Mitsubae
jojo Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2019 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2019 http://www.olympos-kokkinoplos.gr/oi-3-diadromes-pros-ten-koryphe-tou-olympou https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1SDlltw2IgKjhJNY2rKDDEkUaGrE 1
dimamp Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2019 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2019 11 ώρες πριν, Mitsubae said: Δώστε σύνθημα και ανεβαίνω.....δεν κάνω πλάκα.... Ο @jojo αποφασίζει! Για να έρθεις πρέπει να του κεράσεις 2 καρμπονάρες και δύο μπολονέζ! 1
Kane Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2019 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2019 ωχ ωχ ωχ τι ναι αυτά που ετοιμάζετε... 1
jojo Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2019 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2019 ας μην παρεκτρεπομαστε βεβαια απο το θέμα, για την σωστη μετρατροπη ΗΑΤΤ-ΕΓΣΑ87 στοχος ειναι η ευρεση πλεον των κοινων βαθρων στο νομο Χαλκιδικης. Νομοι: Θεσσαλονικη/Κιλκις/Σερρες υπαρχουν αρκετα στοιχεια, για Χαλκιδικη (μετα απο επικοινωνια μου με τον υπαλληλο της τοπογραφικης εκει) χρειαζεται αιτηση για αγορα ΟΛΩΝ των τριγωνομετρικων του νομου. Καποιοι συναδελφοι (μεσω και αυτου του φορουμ εδω) μου εδωσαν με χαρα οτι στοιχειο ειχαν, αλλα ειναι πολλα τα Αγροκτηματα που δεν εχουμε στοιχεια προς το παρον
dimamp Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2019 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2019 15 λεπτά πριν, jojo said: ας μην παρεκτρεπομαστε βεβαια απο το θέμα, για την σωστη μετρατροπη ΗΑΤΤ-ΕΓΣΑ87 στοχος ειναι η ευρεση πλεον των κοινων βαθρων στο νομο Χαλκιδικης. Νομοι: Θεσσαλονικη/Κιλκις/Σερρες υπαρχουν αρκετα στοιχεια, για Χαλκιδικη (μετα απο επικοινωνια μου με τον υπαλληλο της τοπογραφικης εκει) χρειαζεται αιτηση για αγορα ΟΛΩΝ των τριγωνομετρικων του νομου. Καποιοι συναδελφοι (μεσω και αυτου του φορουμ εδω) μου εδωσαν με χαρα οτι στοιχειο ειχαν, αλλα ειναι πολλα τα Αγροκτηματα που δεν εχουμε στοιχεια προς το παρον Η Χαλκιδική είναι πολύ ζόρι, αλήθεια...Ίσως κάνουμε κάτι με συναδέλφους που έχουν αρχείο. Επίσης, έχουμε και από νομό Δράμας αρκετό υλικό... Δεν έχω ιδέα από Δυτική Μακεδονία και Ήπειρο...Και μιλάω για μεγάλους νομούς όπως Κοζάνηςκαι Ιωαννίνων 1 1
atzio11 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2019 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2019 Καλημέρα, θελω να μαθω αν στο Πολυχρονο Χαλκιδικής υπαρχουν χαρτες Υ.Γ (διανομη) και αν οντως υπαρχουν, τι κεντρο L και Μ είναι?
jojo Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2019 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2019 Έχεις ένα προσεγγιστικό ΧΥ; Αλλιώς παίρνεις τηλέφωνο την ΤΥΥΓ να σε ενημερώσουν
lou Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2019 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2019 Το βάζω εδώ να υπάρχει.... Η ΓΥΣ διαθέτει Ανοικτά Δωρεάν τους Πίνακες και Συντελεστές Μετατροπής Συντεταγμένων Hatt σε ΕΓΣΑ του Γ.Βέη. 1
dimamp Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2019 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2019 1 ώρα πριν, lou said: Το βάζω εδώ να υπάρχει.... Η ΓΥΣ διαθέτει Ανοικτά Δωρεάν τους Πίνακες και Συντελεστές Μετατροπής Συντεταγμένων Hatt σε ΕΓΣΑ του Γ.Βέη. Καλά κάνεις. Αλλά έτσι πως δίνονται είναι αρκετά δύσχρηστοι. 1 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα