Gousgounis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2017 Αν και είναι θέμα ελεγτή, Γιατί να μην επιτρέπεται; Οι εργασίες αφορούν χώρους οι οποίοι περιγράφονται με συντελεστές επιφανείας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy_Hobbs Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2017 Έχω την εντύπωση ότι συμβατικός = νέα κατακευή (ανέγερση -προσθήκη), για εργασίες επί υφισταμένων (επισκευές - διαρρυθμίσεις) πάντα αναλυτικό μου ζητάνε Link to comment Share on other sites More sharing options...
yian Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2017 Σε περίπτωση αναθεώρησης άδειας δόμησης όπου οι εργασίες υπολογίζονται με αναλυτικό προυπολογισμό (δηλαδή δεν κατασκευάζονται νέα τ.μ. και δεν αυξάνεται ο όγκος), πρέπει να πληρωθεί ΚΗ' Δήμου ή όχι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy_Hobbs Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2017 λογικά όλες οι κρατήσεις επί του αναλυτικού Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2017 Σε κάθε νέα κατασκευή πληρώνεται υποχρεωτικά ΚΗ και λοιπές κρατήσεις ιδιοκτήτη Η διαφορά (σε ότι αφορά το ΚΗ) επί προσθήκης και επί νέας κατασκευής είναι ότι στην πρώτη περίπτωση το ΚΗ υπολογίζεται σε όλο το ποσό του αναλυτικού ενώ στην δεύτερη έχεις και μια κλιμακωτή έκπτωση επί του αναλυτικού Link to comment Share on other sites More sharing options...
yian Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2017 Στη δική μου περίπτωση ωστόσο που δεν έχω ούτε νέα κατασκευή ούτε προσθήκη αλλά αποπερατωση υφισταμενης κατασκευής, πρέπει να πληρωθεί εκ νέου ΚΗ? Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
imhotep Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2017 σε αποπεράτωση όχι ακόμα και με διαρρύθμιση διαφορετική από αυτήν της άδειας αν η προηγούμενη δεν έχει υλοποιηθεί δηλ. αν δεν έχεις κατεδαφίσεις και ανακατασκευή 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yian Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2017 (edited) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ως προς την εξαίρεση απόδοσης ΚΗ λόγω αποπεράτωσης, έχουμε κάποιο έγγραφο που να το αποσαφηνίζει εάν σκαλώσουμε στον έλεγχο των φορολογικών? Edited Φεβρουάριος 23 , 2017 by yian Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2017 Δεν πληρώνεις γιατί εννοείται ότι πληρώθηκε ΚΗ με την αρχική άδεια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
desptsouk Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2017 Εγώ πάντως που σε πρόσφατη αναθεώρηση για αλλαγή μορφής στέγης -ενώ η αρχική στέγη ΔΕΝ είχε κατασκευαστεί- όπου οι αμοιβές υπολογίστηκαν με αναλυτικό, πλήρωσα κανονικά ΚΗ και εισφορές επί του νέου προϋπολογισμού. ΥΔΟΜ Παλλήνης Αττικής αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα