shelby Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2009 Ποιός λαλάκας έκανε αυτή την λαλακία θα 'θελα να 'ξερα.
myri Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2009 πω πω τραγικό, αυτό με την "πατέντα"
d2m Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2009 Πραγματικά απορούσα πώς στο καλό συνέβη αυτό. Μόλις μου λύθηκε η απορία...... Χάθηκαν δυό ζωές για μια πατέντα... Ένα δεν κατάλαβα όμως πάλι, σε τί χρειαζόταν το καπάκι; Γιατί το έβαλαν;
cna Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2009 Προφανώς για να μην γυρίζουν τα καυσαέρια της μιας καμινάδας στην άλλη. Ενώ αρκούσε πολύ απλά να έχουν σημαντική υψομετρική διαφορά!
Chilon Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2009 Δυστυχώς κανένα σύστημα,είτε παθητικό είτε ενεργητικό, δεν μπορεί να καταπολεμήσει την ανθρώπινη απρονοησία... Το "προ" στην τελευταία λέξη πρέπει να παραληφθεί. Όταν λέμε ότι πρέπει να απευθυνόμαστε πάντα στους ειδικούς για οποιαδήποτε εργασία, ορισμένοι νομίζουν ότι αυτό γίνεται για λόγους προάσπισης επαγγελματικών δικαιωμάτων και συντεχνιακών συμφερόντων. Όμως, είναι ζήτημα ζωής η ανάθεση στους κατάλληλους επιστήμονες - επαγγελματίες, των εργασιών - υποθέσεών μας. Πριν να συμβεί η κακή εξέλιξη, η παραπάνω φράση φαντάζει γραφική. Συνηθισμένη αντίδραση: "έλα μωρέ, υπερβολές, σιγά να μην κινδυνεύει η ζωή μας". Δυστυχώς η κατάληξη είναι -ορισμένες φορές- τραγική.
CostasV Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2009 Εντάξει με την λαμαρίνα που φράκαρε τα καυσαέρια. Ετσι εξηγείται το πώς οδηγήθηκαν τα καυσαέρια στα δωμάτια. Θα πρέπει να εξηγηθεί και πώς δημιουργήθηκε η συγκέντρωση CO πάνω από τα επιτρεπτά επίπεδα.
fraafr Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2009 Σωστή η ερώτησή σου CostasV Εντάξει, βρέθηκε ένας κι έκανε την συγκεκριμένη πατέντα. Γιατί τα καυσαέρια να διοχετευθούν στα πατάρια ?? Που υπήρχε διέξοδος τωνκαυσαερίων και ταυτόχρονη είσοδος στα δωμάτια?? Μια σωστή φτιαγμένη καμινάδα, ακόμα και να φράξει δεν οδηγεί τα καυσαέρια μέσα στο σπίτι. Θα έπρεπε λόγω συγκέντρωσης καυσαερίων στον θάλαμο καύσης του λέβητα να σβήσει ο λέβητας. Αντε να παραμείνουν μέσα στο λεβητοστάσιο, ποτέ σε φωταγωγούς και εξόδους κατά μήκος της καμινάδας..
ckiriako Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2009 Ίσως ακούσουμε τις επόμενες μέρες οτι είχαν ρίξει τους εξαερισμούς των μπάνιων στη καπνοδόχο. Για όλα είμαστε ικανοί οι Έλληνες..
CostasV Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2009 Οι τελεταίες πληροφορίες που έχω ακούσει είναι ότι: 1. υπήρχαν λέβητες που οι καπνοδόχοι ενώνονταν σε μία κοινή καπνοδόχο που έβγαινε στην ταράτσα 2. στην απόληξη του άκρου της τελευταίας καμινάδας είχε φράξει η έξοδος και είχε αφήσει περίπου το 10% της επιφάνειας 3. λόγω της φραγής συνέβαιναν δύο πράγματα. (α) τα καυσαέρια διέφευγαν από το σημείο ένωσης των καπνοδόχων και εισέρχονταν σε αεραγωγό από όπου αερίζονταν τα δωμάτια, και (β) λόγω αντίθλιψης των καυσαερίων δεν εισέρχονταν επαρκής αέρας από τον ανεμιστήρα στον χώρο καύσης 4. με το που απελευθερώθηκε η έξοδος των καυσαερίων, μετρήθηκε η συγκέντρωση μονοξειδίου στα καυσαέρια και βρέθηκε 7 (επτά) ppm (υπόψη, χωρίς συντήρηση ο καυστήρας για 4 χρόνια)
shelby Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2009 4. με το που απελευθερώθηκε η έξοδος των καυσαερίων, μετρήθηκε η συγκέντρωση μονοξειδίου στα καυσαέρια και βρέθηκε 7 (επτά) ppm (υπόψη, χωρίς συντήρηση ο καυστήρας για 4 χρόνια) Aυτό τι είναι καλό η κακό. Εννοώ χωρίς συντήρηση 4 χρόνια και να βρίσκουμε 7 ppm.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα