Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε
θα πας σε μια εθνικη (συνηθως σου ζητανε να πας στο καταστημα που ειναι η εδρα σου αλλα εγω πχ το απεφυγα) και θα σου πουνε ποια δικαιολογητικα χρειαζονται για να ανοιξεις "λογαριασμο μηχανικου" (ετσι πες τους εσυ)

Γιατί να αποφύγεις να ανοίξεις λογαριασμό στην έδρα σου;;

Νομίζω πάντως ότι δεν παίζει κανένα μα κανένα ρόλο πουθενά!

Δημοσιεύτηκε

επειδή είναι λογαριασμός όψεως, δεν έχεις βιβλιάριο ώστε να ελέγχεις τις συναλλαγές σου

οπότε ή θα κάνεις e-banking ή θα παίρνεις το λεγόμενο "εχτρέ" που δίνεται στο τέλος κάθε μήνα μόνο στο υποκατάστημα όπου άνοιξες το λογαριασμό

οπότε αν είναι μακριά από το σπίτι ή το γραφείο την πάτησες

Δημοσιεύτηκε

Μπορείς να παίρνεις αναλυτική από τα ΑΤΜ (εγώ αυτό κάνω, extre έχω να πάρω πολλά χρόνια)

Δημοσιεύτηκε

Πρόσφατα άνοιξα λογαριασμό μηχανικού στην Εθνική. Ο λογαριασμός ονομάζεται ως "Επαγγελματικός Plus". Δεν έγινε καν αναφορά να πληρώσω 750 ευρώ :)

Δημοσιεύτηκε

Αυτόν λες: http://www.nbg.gr/wps/portal/!ut/p/c0/04_SB8K8xLLM9MSSzPy8xBz9CP0os3jXIFNnSzcPIwMDDx8zAyMfswAjZz83I28XI_3g1Bz9gmxHRQDGJM_r/?WCM_PORTLET=PC_7_ER5C9FH20GOLD02LE8EMBL10Q1_WCM&WCM_GLOBAL_CONTEXT=/wps/wcm/connect/NBG-gr/nbg+site/business/small+and+medium+enterprises/deposits/euro/81-epaggelmatikos+plus

Δεν ξέρω κατά πόσο κάνει για κατάθεση αμοιβών.

Μάλλον για "τρεχούμενος" μοιάζει και όχι για "όψεως".

Δημοσιεύτηκε

Οχι μόνο σε αναγκάζουν να ανοίξεις τον όψεως, σε αναγκάζουν έμμεσα να ανοίξεις και έναν 2ο λογαριασμό ταμιευτηρίου στον οποίο εκδίδεται η κάρτα για το ΑΤΜ και τον συνδέουν με τον όψεως.

Πάντως ποτέ δε κατάλαβα γιατί πρέπει να πληρώνουμε ξεχωριστό ένταλμα με τις κρατήσεις 2% + 1% αφού θα μπορούσαν (και ήδη το κάνουν με το 2,048%) να τα κρατάνε απ'ευθείας απο τις αμοιβές.

Το Διπλοπληρώνουμε το ΤΕΕ...

Δημοσιεύτηκε

μήπως να καταργηθεί πλέον αυτή η εισφορά ?

Δεν κατάλαβα ?

Αφού όλα καταργούνται ας καταργηθεί και αυτό.

Δημοσιεύτηκε

Αυτή η εισφορά υπάρχει γιατί το καλό ΤΕΕ μας κάνει την χάρη να μας παρέχει ένα είδος δικαιοχρησίας σε έναν λογαριασμό που κατά βάση του ανήκει.

Δημοσιεύτηκε

Αγαπητέ συνάδελφε cna θα σου λεγα τι του ανήκει ...............αλλά έχε χάρη που θα δεχθώ λογοκρισία λόγω ύβρεων !!!

Δημοσιεύτηκε

Α, όχι αν είναι έτσι να μην πεις. Άλλωστε εγώ είμαι απλώς ένας πτωχός πλην τίμιος εργολήπτης και δεν έχω ξανακούσει ποτέ βρισιές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.