georg coco Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2010 terry Είχα καταθέσει φάκελο με πληρωμένες αμοιβές μελέτης και επίβλεψης. Πέρασε το εννεάμηνο και ο φάκελος επεστράφη οπότε τον επαναυπέβαλλα αλλ΄έν τω μεταξύ είχε αυξηθεί το λ. Οι αμοιβές μελετών έμειναν ως είχαν ενώ οι αμοιβές επίβλεψης επανυπολογίστηκαν με το νέο λ. Νομίζω κάτι ανάλογο είναι και η περίπτωσή σου...
erling Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2010 Και εγώ νομίζω πως αφού κατέθεσες τις αμοιβές μελέτης στην τράπεζα, θα ισχύσει το λ της περιόδου εκπόνησής των/κατάθεσης των. Για τις επιβλέψεις του χρόνου κατάθεσης ή έκδοσης της αδείας (προσωπικά πιστεύω έκδοσης)
terry Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2010 Το θεμα ειναι το εχει αλλαξει το ΦΠΑ...αρα παλι πρεπει να παρω εγκριση για συμπληρωμα αμοιβης απο το ΤΕΕ...
terry Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2010 Μη βαρας...οχι.....και αυτο υπηρχε λογος που δεν το εκανα, οχι για φοροδιαφυγη, εξαλλου με συμφερε να την κοψω το περασμενο ετος..
erling Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2010 Πάλι δεν έχεις πρόβλημα. Η αμοιβή σου δεν περιλαμβάνει το ΦΠΑ. Το έντυπο της αμοιβής που έχεις από το ΤΕΕ είναι χωρίς ΦΠΑ.
NMARK Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2010 Σε μια προσθήκη καθ' ύψος μπορώ να καταθέσω μόνο αμοιβή Αρχιτεκτονικών για να καταθέσω το φάκελλο?
terry Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2010 Το έντυπο της αμοιβής που έχεις από το ΤΕΕ είναι χωρίς ΦΠΑ. Λαθος..στο εντυπο της ΕΤΕ γραφεις και το ΦΠΑ και το καταθετεις κιολας.. Η εντολη πληρωμης που παιρνεις απο το ΤΕΕ ειναι μαζι με ΦΠΑ
erling Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2010 terry, η αμοιβή σου είναι μία και δεν περιέχει ΦΠΑ. Ο ΦΠΑ προστίθεται στην αμοιβή σου. Μην ζητήσεις έγκριση αφού η αμοιβή σου είναι ίδια. Πρόσεχε, η αμοιβή σου. Στην ΕΤΕ θα καταθέσεις το κανονικό ΦΠΑ (23%)
terry Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2010 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2010 Στην ΕΤΕ εχω καταθεσει πχ. 1000Ε + 190 (ΦΠΑ 19%) αλλα με λ=0,22041 Τωρα ακομα και το λ να μην ειχε αλλαξει το ΦΠΑ θα ηταν 230Ε...Αρα?? "Στην ΕΤΕ θα καταθέσεις το κανονικό ΦΠΑ (23%) " Πως θα καταθεσω μονο το ΦΠΑ??
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα