Αφροδίτη Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 Καλημέρα συνάδελφοι, έχω μία μελέτη κτηματολογίου υπεραστικής οδοποιϊας(διαπλάτυνση υφιστάμενου) για την οποία αφού πήγα σε όλες τις υπηρεσίες (δ12, νομαρχία, πολεοδομία) δεν υπάρχουν στοιχεία για το όριο απαλλοτρίωσης. πως προχωράω? έχω μαζέψει ένα κάρο νόμους, εγκυκλίους και προεδρικά διατάγματα (ν.653/77, ν.2052/92, πδ 929/79, εγκ 30/89) αλλά άκρη δεν βγάζω. γνωρίζει κανείς τίποτα?
avgoust Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 Δοκιμάστε στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου και στην εταιρεία που κάνει το έργο.
Αφροδίτη Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 Η τεχνική εταιρεία δεν έχει τίποτα αλλά θα κοιτάξω και στον Δήμο. σε ευχαριστώ πολύ...
panagiwtis papanagnos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 Εάν πραγματικά δεν τα έχει η Εταιρία δεν νομιζω πως θα τα βρεις καπου..!
Αφροδίτη Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 το πιο πιθανό, όπως μου είπαν από την τεχν. υπηρεσία της νομαρχία είναι να μην υπάρχει τίποτα. το δύσκολο είναι το τι θα κάνω από εκεί και πέρα...πως θα ορίσω το νέο όριο απαλλοτρίωσης....
Αφροδίτη Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 πήγα, αλλά τίποτα.....θα με ενημερώσουν αν βρουν κάτι σχετικό....!
kasvan Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 Δηλαδή απαλλοτρίωση δεν έγινε ποτέ σαν να λέμε;
Αφροδίτη Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 είναι κάτι που το αναρωτιέται και εγώ...εκτός της Δ12 που ήταν πολύ εξυπηρετικοί όλοι οι υπόλοιποι βαριόντουσαν ή είχαν πλήρη άγνοια....αύριο θα ξαναπάω στην κτηματική και στην νομαρχία να δω αν υπάρχει κάτι τελικά....
netmin909 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 Στην βόρεια Ελλάδα υπάρχουν αρκετοί δρόμοι που άνοιξαν χωρίς απαλλοτρίωση. Είτε πάτησαν πάνω σε δρόμους διανομών (Εθνική οδό Δράμας Καβάλας Δευτερεύον Εθνικό παρακαλώ) είτε απλά διανοίχτηκαν π.χ επί χούντας (περισσότεροι στην Χαλκιδική). Στην περίπτωση σου τα αγροτεμάχια είναι από διανομή ή ντόπια? Αν είναι ντόπια τότε όριο της οδού θεωρείται το τελευταίο άκρο του τεχνικού της οδού. Πόδι ή φρύδι. Αν ειναι από διανομές και ανάμεσα φαίνεται δρόμος τότε εφάρμοσε τα αγροτεμάχια και βλέπεις τι γίνεται.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα