tolgoul Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 Καλησπέρα Μου ζητήθηκε να συντάξω τοπογραφικό για μεταβίβαση περιουσίας. Πρόκειται για δύο οικόπεδα, σε περιοχή εκτός σχεδίου. Στο ένα υπάρχει αυθαίρετη, μπετονένια κατοικία περίπου 20τμ, ενώ στο δεύτερο υπάρχει μπετονένια κατοικία 75τμ, με άδεια για λυόμενη κατασκευή. Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση; Και στις δύο περιπτώσεις τα κτίσματα αναφέρονται στα συμβόλαια. Παρακαλώ συμπληρώστε την ειδικότητα σας στο προφίλ, με πεζούς ελληνικούς χαρακτηρες. Ευχαριστώ acnt
parist43 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 πολύ απλό.κάνεις 2 τοπογραφικά ένα για κάθε οικόπεδο.
tolgoul Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 είναι δικά μου τα οικόπεδα...και τα ευρώ δεν περισσεύουν...
erling Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 Και τι θέλεις να γίνει? Να κάνει 2 τοπογραφικά αλλά να πληρωθεί ένα? Η να κάνει ένα και να το δώσεις δύο φορές?
ΘΕΟΧΑΡΗΣ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 tolgoul κάποιια στιγμή τα λάθη πληρώνονται ηρθε και γιά σένα η ώρα κινήσου νόμιμα γιατί θα τρέχεις!!!!!!
myri Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 Μου ζητήθηκε να συντάξω τοπογραφικό για μεταβίβαση περιουσίας. τελικά είσαι μηχανικός;;;;
Brasco Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 Καλησπέρα... ενώ στο δεύτερο υπάρχει μπετονένια κατοικία 75τμ, με άδεια για λυόμενη κατασκευή... Στα εκτός σχεδίου οι άδειες ήταν για max 50 μ² προκάτ - λυόμενο <75 (επί Παπαδόπουλου). Και αυτό αυθαίρετο το κόβω...
tolgoul Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 αρχιτεκτονας ειμαι...και νεος που δε γνωριζει πολλα. αλλα μαλλον αυτο δε συγχωρειται στο forum. για να εξηγούμαι, τα οικοπεδα ειναι της οικογενειας μου και θελουν να τα μεταβιβασουν σε εμενα. προφανως αφου δικαιουμαι να συνταξω τοπογραφικο, δε θα πληρωνω τοπογραφους. Αλλα αντι λαβω απαντησεις, δεχτηκα μονο σχολια και ειρωνιες. Ωραιοι ολοι...
ZaXoYs Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 Ας ξόδευες πρώτα ένα λεπτό να συμπληρώσεις την ειδικότητα σου στο προφιλ σου και μετά να έχεις την απαίτηση από συναδέλφους να ξοδέψουν αυτοί από τον χρόνο τους για να σε βοηθήσουν
myri Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2009 είναι δικά μου τα οικόπεδα...και τα ευρώ δεν περισσεύουν... αφού θα το κάνεις μόνος σου τα έξοδα γιατί μας τα αναφέρεις;;;;; υγ δεν αναφέρεις την ιδιότητά σου στο προφιλ σου
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα