parist43 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 ''Απαγόρευση κατάρτισης συμβολαιογραφικών πράξεων παραχώρησης υπό ιδιοτών σε κοινή χρήση εδαφικών λωρίδων οικοπέδων, κείμενων εντός οικισμού μέχρι 2000 κατοίκους και στερούμενων προσώπου επί κοινόχρηστου χώρου, προκειμένου τα οικόπεδα αυτά να καταστούν οικοδομήσιμα" Το ανωτέρω απο που ως πού απαγορεύει να στραφεί εναντιον του γείτονα και να αποκτήσει δίοδο?μιλάει για απαγόρευση παραχώρησης σε κοινή χρήση τυφλού οικοπεδου,ΔΕΝ μιλάει για απαγόρευση διεκδίκησης (και απόκτησης) πρόσβασης απο τον γείτονα.ΜΗΝ τρελαθούμε τελείως.Εχω πελάτη που κέρδισε τέτοιο δικαστήριο-αν και σε δευτερο βαθμό,και έχω πελάτη που ξεκινάει τώρα τέτοια υπόθεση. Φίλε grege39 ολα μπορεί να γίνουν στην ελλάδα-με ένα καλό δικηγόρο καί ένα καλό μηχανικό. Στην υπερ25ετή εμπειρία μου έχω δή να κερδίζονται τα πιο απίθανα πράγματα-που εκ πρώτης όψεως λες αποκλείετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRTOPO Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 Έως ότου γίνει κάτι με τη 1828/08...ναι. Σημασία δεν έχει εάν απογραφικά ο πληθυσμός είναι >2000 κατοίκων αλλά ποιο είναι το πολεοδομικό status του οικισμού. Η μόνη περίπτωση εάν δεν γίνει κάτι με την 1828 είναι να υπάρξει πολεοδομική μελέτη του οικισμού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grege39 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2009 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2009 εγω σκεφτομαι να το παλεψω και οτι γινει..τα διπλανα μου οικοπεδα που (με κλεινουν)μπορουν να οικοδομησουν εφοσον υπαρχει δικια μου εκρεμοτιτα και με κλεινουν ?ο νομος με προφυλασει τουλαχιστον σε τετοια περιπτωση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
parist43 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2009 οχι -δεν σε προφυλάσει.μπορούν να οικοδομήσουν.επειδή είναι οικισμός<2000κ Link to comment Share on other sites More sharing options...
grege39 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2009 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2009 μαλιστα καταλαβα δλδ θα πρεπει να τους κανω ασφαλιστικα μετρα αν ξεκινησουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netmin909 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2009 Για ποιο λόγο? Αφού δεν μπορείς να βασιστείς σε κάποιον νόμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grege39 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2009 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2009 δλδ ειμαι ακαλυπτος απο παντου? ειναι δυνατον? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grege39 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2010 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2010 εχουμε καμια καινουργια ρυθμιση με το θεμα των τυφλων αλαξε κατι? κανεις ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grege39 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2010 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2010 τουλαχιστον να ζητησω δουλεια εισοδου για αρχη ωστε να εχω εισοδο στο οικοπεδο μου μην με κλεισουν τελειως ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRTOPO Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2010 Καλό θα ήταν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα