xmaze Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2009 Γεία σας ψάχνω ένα πρόγραμμα όπως το frame2d αλλά να είναι ελεύθερο γιατί το φραμε2ντ είναι κλειδωμένο. Επίσης αν κάποιος διαθέτει κάποια "εκπαιδευτική" έκδοση και θέλει να βοηθήσει καλώς. Το θέλω μόνο για το μάθημα της στατικής
terry Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2009 Υπαρχει κ δωρεαν το προγραμμα που λες σε ποιο λαιτ εκδοση.. Ψαξε το και το BEAM2D.. κανε κα μια αναζητηση στο σαιτ...Εχει συζητηθει πολλες ακομα φορες...
xmaze Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2009 έκανα ενα search πριν ανοίξω το thread αλλά δεν βρήκα τίποτα, πώς λέγεται η free έκδοση?
ilias Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2009 Δες ΕΔΩ Μπορείς να κατεβάσεις demo έκδοση.
xmaze Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2009 δέν θέλω demo, επειδή έχει περιορισμούς. ευχαριστώ πάντως. Έχει βγάλει το ntua ένα φρεε αλλά δεν το βρίσκω, ξέρει κανείς πώς λέγεται?
ΓΙΑΝΝΗΣ Γ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2009 Για τσέκαρε κι εδώ. http://www.engilab.com/download.htm
terry Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2009 Ποσους κομβους δλδ θα εχει ο φορεας σου που σε καλυπτει η ντεμο εκδοση????
xmaze Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2009 εννοείτε πανω απο 8-9 και επίσης το ντεμο δεν καλύπτει(σε μερικα) πλαίσια παρα μόνο ευθέγραμα τμήματα!
terry Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2009 8-9??? Μηχανικος περιβαλλοντος??? Κατεβασε το ντεμο απο το σαιτ που σου εγραψε ο ΓΙΑΝΝΗΣ Γ Το ντεμο του FRAME2d το καλυπτει νομιζω..
dim Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2009 Δες και αυτό http://members.ziggo.nl/wolsink/ Το έχω δει ελάχιστα, το interface είναι "κάπως" περίεργο αλλά λέει ότι κάνει πολλά! Για δωρεάν πάντως μια χαρά πρέπει να είναι.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα