Μετάβαση στο περιεχόμενο

Περί αυθαιρέτων και ΓΟΚ: Διατηρείται η άδεια δόμησης 4στρεμίας μετά την κατάτμηση;


Recommended Posts

Μια ερωτησούλα...

σε ένα αγροτεμάχιο 4 στρεμμάτων είχε βγεί στρεμματική άδεια δόμησης, κατόπιν το γήπεδο κοπηκε σε 3 + 1 στρέμματα (το αν έγινε νομοτυπα θα το εξετάσω όταν θα έχω στα χέρια μου το συμβόλαιο). Τώρα ο κάτοχος του ενός στρέμματος θέλει να το πουλήσει λέγοντας μου ότι μπορώ να ανανεώσω την παλιά άδεια (και κατά συνέπεια ότι είναι οικοδομήσιμο). Η ερώτηση μου ειναι μπορώ να ανανεώσω την άδεια αφού τώρα το αγροτεμάχιο δεν είναι πλέον 4 στρ; αν ναι μήπως η άδεια δόμησης είναι εξ'αδιαιρέτου με όποιον έχει τα υπόλοιπα τρία;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Link to comment
Share on other sites

Απαντησούλα:

Σου φαίνεται τα αγροτεμάχια να έχουν ιδιότητες ακορντεόν???

Τώρα που κάναμε τη δουλίτσα μας, βγάλαμε τη "στρεμματική" αδειούλα...... καβατζώνουμε το στρέμμα μας το πουλάμε στον όμορο που του λείπει 1 στρεμματάκι και βγάζουμε και εκεί αδειούλα????

Πές του ΈΞΥΠΝΟΥ ότι θέλω και γω να ανανεώσω μια αδειούλα .... να μου δανείσει το στρεμματάκι.

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστώ...αν δεν είσαι μηχανικός δεν μπορείς να τα ξέρεις αυτά...εν το μεταξύ είναι απίστευτο οι περισσότερες αγγελίες κάποια απάτη έχουν (δες και το προυγουμενο ποστ μου)

Link to comment
Share on other sites

Παρακαλώ!!!

Μη παρεξηγείς το ανωτέρω ύφος μου..... αλλά όταν ακούω (διαβάζω) τέτοια..... μόνο τέτοιες απαντήσεις μου έρχονται στο μυαλό.

Άν είσαι ο ιδιοκτήτης των άλλων 3 στρεμμάτων....... πές του ΈΞΥΠΝΟΥ πως ότι και να έκανε ... είναι ΑΚΥΡΟ. ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΤΩΡΑ FOR EVER (..... NOT ONLY UNTIL DEATH PUT YOU APART) KAI ΠΩΣ ΑΝ ΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΑΥΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ....

Link to comment
Share on other sites

ώς αυτόνομο!!!!μη ρωτάς ο προύγούμενος προσπαθούσε να μου πουλήσει 4 στρεματα απο κληροτεμάχιο 8 στρεματων που είχε αποχαρακτηρίσει ο μηχανικός του με το έτσι θέλω (το είχαν κανει πρώην κληροτεμάχιο και νύν αγροτεμάχιο)

Link to comment
Share on other sites

Φίλε.....

κάτι τέτοιοι ΔΕΝ πρέπει να κυκλοφορούν ελεύθεροι!!! ή τουλάχιστο χωρίς τατουάζ στο μέτωπο με την επιγραφή ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.

Δε κάνεις καμιά καταγγελία?? μηνυσούλα??? να τους μαζέψει ο μπόγιας???

Link to comment
Share on other sites

εχεις δει στην ελλαδα να μαζευει κανεις ο μπογιας;;;!!! εδώ ο άλλος ήταν μηχανικός και τα είχε κάνει πλακακια με τη συμβολαιογράφο να το χαρακτηρίσουν πρωην κληροτεμάχιο...ο μεσίτης είχε ενα που μου πουλουσε ώς 7 στρ εκ των οποίων τα 2 δασικο και το τοπογραφικο έδειξε ότι ήταν 5 το δασικο και δυο το καθαρο!!!εχω δώσει ένα κουβα λεφτά σε διαδρομες, και έχω υποχρεωθει σε τουλάχιστον μια μηχανικο, χώρια η αμοιβή του δικηγόρου και ακόμα δεν έχω αγοράσει τιποτα!!!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.