Μετάβαση στο περιεχόμενο

Θέλετε να είναι μόνιμο το θέμα "Οπλισμένο Σκυρόδεμα και αντισεισμικές πατέντες"


Γιαννης-ιος

θέλετε να είναι μόνιμο θέμα ο υδραυλικός εκλυστήρας  

39 μέλη ψήφισαν

  1. 1. θέλετε να είναι μόνιμο θέμα ο υδραυλικός εκλυστήρας



Recommended Posts

Θέμα Οπλισμένο Σκυρόδεμα και αντισεισμικές πατέντες ‎( 1 2 3 ... Τελευταία σελίδα) ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΊΑ Οπλισμένο σκυρόδεμα, Θέλετε να είναι μονιμο θέμα ? ΝΑΙ ή ΌΧΙ ?

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 36
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Συμπληρώνω ότι το αίτημα αφορά τη μετατροπή του θέματος σε Υπόμνημα (να μένει στην κορυφή των θεμάτων της κατηγορίας του).

Link to comment
Share on other sites

Πρέπει να ψηφίσετε όλοι, γιατί αν πω στους φίλους μου να γίνουν μέλει και να ψηφίσουν, σας έφαγα.

Link to comment
Share on other sites

Ωραία,να μας φας.Αν είναι τόσο σημαντικό για σένα το να μείνει πάντα πρόσκαιρο θέμα ο υδραυλικός ελκυστήρας,τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δώσεις 50 ευρώ κ να έχεις banner.Στ' αλήθεια φίλε,είμαι Δομοστατικός στην ειδικότητα,έχω διαβάσει τα ποστς σου σχετικά με την ευρεσιτεχνία σου με προσοχή κ ακόμη δεν έχω καταλάβει:

1.σε ποιό σημείο η ιδέα σου είναι καινοτόμος

2.πώς θα επιτευχθεί κατασκευαστικά χωρίς να γίνεται απαγορευτικό το κόστος

3.πόσο πιό οικονομική λύση είναι αυτή που προτείνεις,δηλαδή με τη λύση σου πετυχαίνω μείωση π.χ. 30% στις διαστάσεις των στοιχείων σκυροδέματος-άρα κ ένα 10% μείωση στο συνολικό κόστος μιας οικοδομής?

4.αν η λύση σου δεν προβλέπει μείωση των διαστάσεων των στοιχείων σκυροδέματος-άρα κ οικονομία-δεν βλέπω κανένα λόγο να την προτείνεις,ούτε κ περιθώριο κέρδους κ δάφνες.

 

Οπότε εγώ ψηφίζω λευκό,κ ανέλυσα τη σκέψη μου,κ εφόσον το λευκό δεν το έχεις βάλει σαν επιλογή,αναγκάζομαι να εξηγήσω.Κ εφόσον ψήφισα,έκανα κ το καθήκον μου σαν ενεργό μέλος.

Link to comment
Share on other sites

Κατ αρχήν αυτό που λέω ποιο πάνω είναι αστείο. Για αυτό και μόνο το λέω. Αν δεν κατάλαβες που είναι η καινοτομία, μένεις μετεξεταστέος. Και αν σου πω ότι καταργώ τα σίδερα στις κολόνες, και στις μονοκόμματες βάσεις και κάνω μόνο προένταση, και ότι αυτό είναι πιο οικονομικό, τι νομίζεις ότι θα γίνει? Ή νομίζεις ότι σας τα είπα όλα. Δεν θέλω τα συμφέροντα κόντρα,...αυτά έχει το σύστημα της καρέκλας....ή νομίζεις ότι δεν ξέρω τι γίνετε? Αν έχεις απορίες ρώτησε να σου απαντήσω με ευχαρίστηση Γενικόλογα άκουσα πολλά.....απαντήσεις όμως δεν πήρα.? Εσείς σαν Μηχανικοί έπρεπε να μου πείτε,....Γιάννη δεν είναι καλό το σύστημα για αυτό και γιαυτό τον λόγο. Να ξέρω και εγώ το γιατί,,,? Όταν βλέπω ότι εγώ ξέρω πιο πολλά από εσάς και δεν μπορείτε να με αντιμετωπίσετε στατικά, και από την άλλη ψηφίζετε όχι,....εγώ τι πρέπει να καταλάβω.?

Link to comment
Share on other sites

Απάντηση γιατί δεν δέχεστε την ευρεσιτεχνία...στατική όμως...ή συμπαράσταση...

Link to comment
Share on other sites

Κύριε Γιάννη <<Αν δεν κατάλαβες που είναι η καινοτομία, μένεις μετεξεταστέος. λίγη

σεμνότητα δεν βλάπτει ,δεν φτάνει που τοσους μήνες ασχολουνται με τη πατεντα σου οι

πολυ καλοί συνάδελφοι κανεις πλακα,ειρωνεύεσαι, ποιός νομίζεις οτι είσαι;

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι ότι δεν δεχόμαστε την ευρεσιτεχνία σου. Ψήφισα όχι διότι θεωρώ ότι μια ευρεσιτεχνία (ή κάποια τεχνολογία) που δεν έχει θεσμοθετηθεί ή τουλάχιστον τεκμηριωθεί δεν μπορεί να φαίνεται στο φόρουμ πάνω πάνω. Δεν υπάρχει λόγος να φαίνεται η πληροφορία αυτή διότι δεν είναι χρήσιμη ακόμη για εμάς τους μηχανικού ή για τους ιδιώτες.

οταν με το καλό καταφέρεις και βγάλεις με το καλό την τεχνολογία σου στην αγορά τότε το ξανασυζητάμε. Εγώ τότε θα ψηφίσω θετικά.

Link to comment
Share on other sites

Γιάννης-ιος, δεν μπαίνω στην ουσία του θέματος, διότι δεν το κατέχω.

 

Όμως όπως επεσήμαναν άλλοι συνάδελφοι, οι ειρωνικές εκφράσεις, και γενικόλογες αναφορές σε "καρέκλες" και "συμφέροντα" πρέπει να αποφεύγονται γιατί υποβιβάζουν το επίπεδο της συζήτησης.

 

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.