parist43 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2009 Μετά τις σημερινές εξαγγελίες της κ. Κατσέλη,αλάζει κάτι στο πρόγραμμα ενίσχυσης των επιστημόνων?συνεχίζεται κανονικά το προγραμμα?Θα δοθούν οι επιδοτήσεις ?
jmanioud Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2009 Συνάδελφε parist43, Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί κανονικά, αλλά ''ψαλιδίστηκε'' το συνολικό ποσό επιδότητσης. Από 250 εκατ. Ευρώ, θα δώσουν 70 εκατ. Συνεπώς θα επιδοτηθούν πολύ λιγότεροι δυστυχώς...
parist43 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2009 και 70εκ θα πάρουν μηχανικοί δικηγόροι κλπ?αν πάνε 12000 μηχανικοί και 4000 δικηγόροι και 4000 κλπ θα πάρουμε 70000000/20000=3500ευρώ.κάτι λέει.αν πάνε όμως οι διπλάσιοι?
ss_sk Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2009 Αυτό (το ψαλίδισμα) μπορούν θεσμικά να το κάνουν ή είναι άλλη μια πολιτική πατάτα? Το ποσό του προγράμματος το παρέχει η ΕΕ (που έχει καθορίσει και τους όρους) και μάλιστα σε πανευρωπαϊκό επίπεδο - δεν μπορεί η κάθε χώρα να πει ''κρατάω το μισό και με το άλλο μπαλώνω διάφορες τρύπες''. Έτσι νομίζω τουλάχιστον.
terry Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2009 Συμφωνω..... Αλλα δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα...
parist43 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2009 ούτε και εγώ.γιαυτό ρωτάω.αξίζει τον κόπο να αφιερώσω χρόνο για να υποβάλω την αίτηση?
RTouris Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2009 Εγώ πάντως το ετοιμάζω για να το καταχωρήσω μέχρι και το τέλος της εβδομάδας...Με τους ρυθμούς πάντως που αλλάζουν τα πράγματα μου έρχεται στο μυαλό ένα τραγούδι της δεκαετίας του 90.. "Όπου φυσάει ο άνεμος πάμε..."
tpanag Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2009 Μην ανησυχείτε όσοι έχετε το κουράγιο να ασχοληθείται με αυτό το φιάσκο. Οι περισσότεροι θα εγκαταλείψουμε, οπότε (κάποια στιγμή ...στο απώτερο μέλλον κατά πως πάει το πράγμα) θα την πάρετε την επιδότησή σας...
sundance Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2009 Κατακαημενη ελλαδα! Κουτσουρεμα κι εδω.
jmanioud Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2009 Το αστείο της υπόθεσης είναι οτι αυτό το ψαλιδισμα ήταν μία κίνηση τόνωσης της αγορας... Όλα τα παράδοξα σε αυτή την χώρα θα τα δούμε πάντως! Σύμφωνα με τους αρμόδιους θα γίνει επαναπρογραμματισμός του ΕΣΠΑ γιατί οι προηγούμενοι το έκαναν λάθος, καθώς και θα δημιουργηθεί νέος αναπτυξιακός νόμος. Πέρα από όλα πάντως βλέπω τον κλάδο μας να μένει πάλι στην απέξω και να χρεωνόμαστε σε τράπεζες για αγορά εξοπλισμού... Καλα να είμαστε και καλά κρασιά!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα