DAG Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2008 χαρη σου κανω ανιχνευση με το δικο μου (βαζω και για εφε ακουστικα και τρελενονται ..σου λεει τι ειναι αυτος) αμα βαλεις μπυρες και μεζε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2008 Τις μπύρες μετά τη δουλειά γιατί αλλιώς θα βρίσκουμε 20Φ20 σε στύλο 30/30. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ay8airetos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2008 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2008 Δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτα. Φίλε dag τις μπύρες τις βάζω και εγώ ακόμη και πριν την αποτύπωση. Μήπως μπορείς να μου πεις το μοντέλο το οποίο έχεις; Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAG Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2008 rebar plus protovale Link to comment Share on other sites More sharing options...
ay8airetos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2008 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2008 Σε ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brasco Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2009 Έχει ενοικιάσει κάποιος συσκευή ανίχνευσης οπλισμού; Ξέρουμε τιμές; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2009 Υπάρχει μια εταιρεία για αποτίμηση σκυροδέματος και ανιχνευση οπλισμου και τσερκιου σε διδιαστατη απεικόνιση. Χρησιμοποιει Canin Profometer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brasco Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2009 Επειδή εγώ θα υπογράψω την μελέτη φέροντος οργανισμού υφιστάμενου και προσθήκης (το υφιστάμενο ουδεμία σχέση με τον ξυλότυπο της εγκεκριμένης μελέτης) θέλω να είμαι εγώ αυτός που θα ανιχνεύσει τον οπλισμό. Έτσι ψάχνω να ενοικιάσω μία συσκευή ώστε να είμαι σίγουρος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα