panos1966 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 εεεεε τρυπα την το πιο περα αφου δεν τρυπιέτε σε αυτό το σημείο!!!! Μια φορά κι εγω τρύπαγα τοίχο και βρήκα δυσκολία. Τελικά δεν του έκατσε του τοίχου και τον τρύπησα και ήταν μια χάλκινη νεροσωλήνα και να τα νερα στα μούτρα μου , και ήμουν επάνω σε σκάλα και ήτανε και Κυριακή και άντε να τρέχω να βρω καμινέτο καί κόλληση να την κολλήσω 15 χιλιόμετρα μακριά και άντε και να σου σπάσει και ο συμπλέκτης από το αμάξι επάνω σε ανηφόρα και @@@#@#$#$!!!! Αν σε θέλει @#@#@#$%$ η τύχη!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ss_sk Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 Ο υπέροχος Νόμος του Μέρφυ: Αν κάτι μπορεί να πάει στραβά, θα πάει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SQRTGR Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 τελικά τί ηταν ? στο τέλος να μας πεις μην μας αφήσεις έτσι με την απορία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα