daedal Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2009 Η εμπειρία μου λέει ότι ακριβώς επειδή είναι μικρή η κοινωνία ο κόσμος επιλέγει τους 2-3 '' γνωστούς '' μηχανικούς για τη δουλειά του. Σκέφτεται ότι εάν πάει στο '' όνομα '', θα γίνει γρήγορα και σίγουρα η δουλειά του!! Τι να τον κάνει ο αρχάριος μικρος μηχανικός άλλωστε, που δν ξέρει τα μυστικά του επαγγέλματος...........????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
emma mix-mix Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2009 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2009 daedal.. δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο μαζί σου.. αυτό πιστεύω δυστυχώς κι εγώ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimevi13 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2009 τρέξιμο σε κάποια γραφεία πολιτικών και αρχιτεκτόνων είναι μια καλή αρχή αφήνοντας καρτούλες για να γίνουμε γνωστοί σε κάποιους ανθρώπους προτείνοντας συνεργασία και ζητώντας βοήθεια για το νέο ξεκίνημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
koulosb Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2009 Στην επαρχια οσο νεος κι αν εισαι παντα θα εχεις δουλεια. Οσοι ξερουν καταρχας τον πατερα σου και την οικογεννεια σου θα σε προτιμησουν. Ασε που αν εισαι καλος διαδιδεται και το ονομα σου πιο γρηγορα. Οσο για καρτουλα σε γραφεια αλλων..... ξερω κοσμο που τρεχει για αλλους εδω και χρονια και τους πετανε ξεροκομματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
erina Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2009 Νομίζω πως δυστυχώς στην επαρχία είναι διαφορετικά τα πράγματα να ανοίξει γραφείο μια κοπέλα μηχανικός από έναν άντρα μηχανικό, και ας έχουν κι οι δύο την ίδια απειρία. Πιστεύω πως τον άντρα θα τον εμπιστευτούν πιο εύκολα, τη γυναίκα όχι το ίδιο εύκολα. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο βέβαια, αλλά όλα αυτά πρέπει να τα λάβεις σοβαρά υπόψη. Επιπλέον, για μένα το πιο δύσκολο κομμάτι είναι τα έξοδα που θα τρέχουν και στην αρχή τα έσοδα θα είναι μηδενικά. Ενοίκιο, λογαριασμοί, τηλέφωνα, εξοπλισμός, επίπλωση, ταμπέλα, καρτελάκια, ασφάλιση, και τελοσπάντων ότι μπορείς να φανταστείς, από το πιο απλό μέχρι το πιο σύνθετο δημιουργούν έξοδα και το θέμα είναι πώς θα σου έρθουν οι δουλειές ώστε να μπορέσεις γρήγορα να ανακάμψεις και να μην μπεις μέσα για πολύ καιρό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlad Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2009 Έχω μερικούς προβληματισμούς.. Ας θεωρήσουμε δεδομένο ότι τα κάνεις όλα αυτά, Χρειάζεται ένα αρχικό ποσό, για να ανοίξεις το γραφείο, να το επιπλώσεις, να αγοράσεις πράγματα κτλ. και να πληρώνεις και τα νοίκια. Σα νέος μηχανικός/εργαζόμενος δεν έχεις οικονομική δυνατότητα, οπότε όλα αυτά τα έξοδα στα καλύπτουν οι γονείς σου, σωστά????? έστω ότι είσαι τυχερός και παίρνεις την επιδότηση, οπότε τελικά τους δίνεις πχ, πίσω όλα αυτά τα χρήματα, το μεγαλύτερο ποσό. Είσαι εργατικός τα βγάζεις πέρα, κάποια στιγμή μαθαίνεις, αλλά μέχρι να μάθεις και μέχρι να σε εμπιστευτούν,πρέπει να συντηρείς ένα γραφείο, και τον εαυτό σου προφανώς. πως???? κάνεις κάποια αλλη δουλειά οτιδήποτε για τα προφανή έξοδα, ή και πάλι σε ζουν οι γονείς σου??? τι σκέφτεστε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
parist43 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2009 H επαρχία ευνοεί τους νέους-μην φοβάστε ,τολμηστε και τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα απο ότι φαντάζεστε.αρκεί να το κυνηγήσετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μαράκι Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2009 Εγώ πάντως από τους συναδέλφους μου (εννοώ συμφοιτητές, της φουρνιάς μου), δε γνωρίζω να άνοιξαν δικό τους γραφείο. Ένας-δύο που το δοκίμασαν, ή το μετάνιωσαν ή το έκλεισαν. Και ξέρετε πού κατέφυγαν αν όχι όλοι, οι περισσότεροι? Στην (εύκολη να πω?!?!?!) λύση ενός μεταπτυχιακού.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*olga* Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2009 Είσαι εργατικός τα βγάζεις πέρα, κάποια στιγμή μαθαίνεις, αλλά μέχρι να μάθεις και μέχρι να σε εμπιστευτούν,πρέπει να συντηρείς ένα γραφείο, και τον εαυτό σου προφανώς. πως???? κάνεις κάποια αλλη δουλειά οτιδήποτε για τα προφανή έξοδα, ή και πάλι σε ζουν οι γονείς σου??? τι σκέφτεστε?? Κάνεις κ μια άλλη δουλειά. Διαφορετικά δεν βγαίνεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
streetas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2009 H επαρχία ευνοεί τους νέους- μπαααα.....ότι λεει ο daedal ισχύει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα