chironis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2009 Συναδελφοι εχω μια εφαρμογή την οποια εγκαθιστώ κανονικά στον ΗΥ του γραφείου μου (με εγκατεστημενα τα Windows Χρ) ,ομως οταν παω να το εγκαταστήσω στον ΗΥ του σπιτιού μου με το ιδιο λειτουργεικό ενω το φορτώνει κανονικά σε ενα σημείο σταματά και μου ζητάει να βάλω το disc 2 !! Kαι στα δυο μηχανήματα εχω εγκαταστήσει τα frameworks 2.0 αν παιζουν κάποιο ρόλο. Γιατί συμβαίνει αυτό; Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια.
Samdreamth Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2009 Αν έδινες λίγες παραπάνω πληροφορίες μπορεί και να βοηθήσουμε: Πχ. Τι εφαρμογή είναι? Πόσα CD είναι? Πως την εγκαθιστάς (απευθείας από CD/DVD ή από ISO)?
chironis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2009 Κατευθείαν απο DVD.
ckiriako Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2009 Αν μπορεις να δωσεις περισσοτερες πληροφοριες.. Ποιο προγραμμα ειναι.. Έστω με πμ αν υπαρχει κωλυμα
nomad Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2009 Μια που τα θέματα στο φορουμ των ΜΥ είναι offtopic, ας συνεχίσω κι'εγώ ckiriako ποιά χρονιά πέρασες στη Ξάνθη αν επιτρέπεται; πρόλαβες και το ΜΥ 'η είσαι μόνο ΗΜ;
chironis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2009 Ευχαριστώ παιδιά το πρόβλημα λύθηκε (ειχα κάνει πατατιά).
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα