tani Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2009 Θα ήθελα μια εκτίμηση για αμοιβή τοπογραφικού. Είμαι νέα συνάδελφος. Ευχαριστώ. Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Επίσης άλλαξε την ειδικότητά σου στο προφίλ σε Ελληνικά. Τα greeklish επίσης απαγορεύονται. Ευχαριστώ, GRTOPO Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRTOPO Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2009 Η αμοιβή εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως εάν είναι εντός ή εκτός ρυμοτομικού σχεδίου, την κλίμακα αποτύπωσης την πυκνότητα των σημείων, τη βλάστηση τη κλίση κλπ κλπ.... Διάβασε τον 696/74 όπου αναλύονται κατά βάση οι αμοιβές τοπογραφικών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gt45gt Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2010 Καλημέρα.είμαι τοπογράφος μηχανικός και θα ήθελα τη βοήθεια σας σχετικά με την αμοιβή για τοπογραφικά που έκανα.μια φορα την πάτησα θέλοντας να κάνω καλή εντύπωση αλλα την παραπάτησα και δεν θέλω πάλι. δουλεψα τα εξής: σήμανση κορυφών 3 αγροτεμαχίων. Το πρώτο έκτασης 5,5 στρ. Με 5 κορυφές το δεύτερο έκτασης 6 στρ. Με 3 κορυφές το τρίτοο έκτασης 6 στρ. Με 3 κορυφές και ένα τεμάχιο έκτασης 4 στρ. Με αποτύπωση-χάραξη-σήμανση κορυφών και σχέδιο με κλίμακα 1:500. Όλα είναι εκτος σχεδίου. Έχω υπολογίσει το κόστος με τα προγραμματάκια που υπάρχουν εδώ μέσα αλλα θα μπορέσει να με βοηθήσει κανεις να μου πει χοντρικά ποσο βγαίνει το κόστος? Σας ευχαριστώ εκ των προτερων και συγχαρητήρια για άλλη μια φορα για το φόρουμ και τον τρόπο λειτουργίας του. Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, gvarth. Παρατήρηση: Αναρτήστε τα θέματα και τα ερωτήματά σας, στη σωστή θεματική κατηγορία. Πριν αναρτήσετε οποιοδήποτε μήνυμά σας, χρησιμοποιείστε την "Αναζήτηση" για την ύπαρξη τυχόν όμοιων θεμάτων. Το θέμα σας μεταφέρθηκε στην παρούσα. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής! Ευχαριστώ, DOOM Link to comment Share on other sites More sharing options...
agior Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2010 Συνάδελφε, καλώς ήρθες. Η αμοιβή που υπολόγισες με τα "προγραμματάκια" είναι η σωστή, αν τα τροφοδότησες με σωστά στοιχεία, και πιστεύω πως θα σε ικανοποιεί. Από 'κεί και πέρα θα πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να εφαρμόζεις αυτά που υπολογίζεις και αποφασίζεις. Αυτό το φόρουμ δε μπορεί να σε κατατοπίσει στα μύχια μυστικά της σωστής τιμολόγησης του κόπου ενός τοπογράφου, τουλάχιστον όχι περισσότερο απ' αυτά που έχουν ήδη γραφτεί σε παλαιότερα post που σε ωθώ να αναζητήσεις και να ξεκοκαλλίσεις. υγ. για το 3ο αγροτεμάχιο, 6 στρ με 3 κορυφές, γουστάρω σχήμα, σαν κινέζικος αετός Link to comment Share on other sites More sharing options...
gt45gt Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2010 θα μπορούσε να μου πει κάποιος περίπου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
parist43 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 καθε δουλεια εχει τις ιδιαιτεροτητες της.αποστασεις μεταξυ τους και απο το γραφειο, κλπ κλπ κλπ.δες ποσο βγαινουν και δες και τι σε ικανοποιει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goliath Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2010 Για τον υπολογισμό αμοιβής τοπογραφικού σε γήπεδο εκτός σχεδίου πόσα σημεία πολυγωνομετρίας βάζουμε? Ισχύει το 1 σημείο ανά 2 στρέμματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apstruct Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2010 Το 1 ανά 2 στρ. είναι που ζητάνε κατ' ελάχιστον στον έλεγχο των φορολογικών απ' όσο γνωρίζω. Φυσικά αν χρειάζεται περισσότερα, τα βάζεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anchelos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 Ο συντελέστης λ παίζει καθόλου ρόλο στην αμοιβή σε απλά τοπογραφικά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
erling Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 Μα και βέβαια. Η αμοιβή είναι συνάρτηση του λ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα