ksan8ia_optasia Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2009 Πόσοι από σας είχαν ''πάτημα'' σε γονείς ή λοιπούς συγγενείς στο ξεκίνημα του επαγγέλματος?? Νομίζετε ότι η καθοδήγηση στην αρχή τουλάχιστον της καριέρας παίζει σημαντικό ρόλο? Ένα νέος απόφοιτος μηχανικός θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα στην αγορά εργασίας εφόσον δεν έχει έτοιμα γραφεία κ.λπ.
pggiotas Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2009 Πατέρας-- πολιτικός μηχανικός..... Απίστευτη η βοήθεια που είχα ,παρ΄όλο που εγώ αποφάσισα να γίνω μηχανολόγος.....Ετοιμο γραφείο , στρωμένη δουλειά (άδειες-κατασκευές).... Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανείς που θα θεωρούσε μειονέκτημα την ύπαρξη συγγενούς-"καθοδηγητή" στην αγορά εργασίας....
pk10gr Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2009 Ετσι οπως το θετεις και τα δυο σωστα ειναι.. Οποιος δουλευει σκληρα και σοβαρα εχει πολλες πιθανοτητες να τα καταφερει.. Αν μαλιστα εχει και βοηθεια γονεων ακομα καλυτερα..
kwstas Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2009 Μοναχικός καουμπόϋς... Οι γονείς του Γυμνασίου...
tpanag Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2009 Δυστυχώς είναι πολύ δυσκολότερα τα πράγματα για όσους δεν προέρχονται από "τζάκι".
ckiriako Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2009 Μην κοροιδευόμαστε. Σε όλα τα επαγγέλματα αν δεν έχεις να στηριχτείς σε κάτι προυπάρχων είναι δύσκολα. Όποιος ξεκινά κάτι μόνος του από την αρχή λογικό είναι να δυσκολευτεί περισσότερο από κάποιον άλλο που βρήκε έτοιμη δουλειά ή έστω είχε γνωστό να του δείξει πεντε πράγματα.
erling Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2009 Έτσι είναι, όποιος έχει κάποια σχέση με το επάγγελμα, θα μπορέσει πιο εύκολα να πάει από το Α στο Β και μετά στο Γ κλπ. Όποιος δεν έχει σχέση όμως, θα αργήσει να βρει το Α..... και μπορεί να χάσει το Β και να πάει κατευθείαν στον Γ και μετά από κάποιο διάστημα να χρειαστεί να ανακαλύψει με άσχημο τρόπο το Β και πάει λέγοντας... Βέβαια ο επίμονος θα βρει την άκρη και τον δρόμο, αλλά θα έχει κοπιάσει περισσότερο από κάποιον άλλο....
ckiriako Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2009 ...αλλά erling θα εχει την ικανοποιηση οτι τα καταφερε μονος του. Αυτο ειναι που δινει δυναμη.
Chilon Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2009 Ακριβώς, συνάδελφε chiriako. Έχει μεγάλη διαφορά, όταν κάνεις κάτι μόνος σου.
GRTOPO Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2009 Κι εγώ μόνος μου έχω προσπαθήσει και έχω καταφέρει κάποια αναγνωριση και κάποιες δυνατές συνεργασίες....... Αυτό όμως μου πήρε κάποια χρόνια...... Χρόνια που περνούν και δε θα ξαναρθούν που λέει και ο αοιδός Όμως θα προτιμούσα πολύ περισσότερο να έβρισκα το δρόμο ήδη στρωμένο, ένα γραφείο με πελατολόγιο και απλά να είχα να αποδείξω ότι είμαι άξιος γιος του μπαμπά μου!! Θα προτιμούσα να είχα τις συμβουλές του μπαμπά μου να με προστατεύσει από τις κακοτοπιές, κλπ κλπ.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα