P.V. Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2009 Γνωρίζει κάποιος συνάδελφος τη μονάδα μέτρησης κλήματα? Έχω ένα συμβόλαιο του 1943 που αναφέρει την έκταση σε κλήματα( 400 κλήματα) Πηγαίνει ο νους μου με βάση τα κλήματα (αμπέλι) αλλά αν γνωρίζει κάτι κάποιος περισσότερο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
parist43 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2009 αμπέλι είναι-οπως 50 ριζες εληες πχ κλπ κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.V. Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2009 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2009 ξέρει κανείς με πόσο αντιστοιχεί σε τ.μ.; κάποιοι μου είπαν 1 κλήμα=2,5 τ.μ.; Ισχύει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
parist43 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2009 OXI βεβαια.είναι ξεχωριστή περίπτωση.πρέπει να κάνεις αυτοψία-να βρής μάρτυρες κλπ κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.V. Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2009 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2009 ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα