Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φόρτωση επικαθήμενου


Dimitris_Mech

Recommended Posts

Προσπαθώ να βρω εναλλακτικές μεθόδους φόρτωσης μεικτών φορτίων σε επικαθήμενο, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες ή τρόπους να αυξηθεί ασφάλεια κατά την μεταφορά τους.Καμιά ιδέα?Ευχαριστώ

image.php?v=aV1nMGvi

image.php?v=gx1VWs80

image.php?v=Pq1DTZI0

post-26570-131887230626_thumb.jpg

post-26570-131887230633_thumb.jpg

post-26570-131887230641_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Τις γενικές οδηγίες τις γνωρίζω.Απλά προσπαθώ να βρω ασφαλές τρόπο φόρτωσης στην περίπτωση μεικτού φορτίου (συγκεκριμένα χαλυβδόφυλλα και πανελς).Το πρόβλημα είναι το ακανόνιστο σχήμα των χαλυβδόφυλλων και το μεγάλο τους βάρος (δεν μπορούν να τοποθετηθούν ψηλά).Θεωρητικά θα έπρεπε να μεταφέρονται ξεχωριστά (που ίσως είναι και η μόνη απάντηση στο ερώτημά μου) αλλά για λόγους κόστους η μεταφορά τους γίνεται με τον τρόπο που φαίνεται στις φωτογραφίες (πατέντες με φελιζολ κλπ...).Το μόνο ημίμετρο που μπορώ να σκεφτώ είναι η χρήση επικαθήμενων με μεταλλικά πλαϊνά στηρίγματα (που όμως δεν διαθέτουν όλοι).

Link to comment
Share on other sites

Δεν είμαι ειδικός στις φορτώσεις.

Ενα σχόλιο για την ντάνα των τραπεζοειδών λαμαρίνων. Στις φωτογραφίες φαίνεται η ντάνα να δένεται με 3 τσέρκια, και στο κάτω μέρος κάθε ντάνας να υπάρχουν τρία καδρονάκια που πατάνε στην καρότσα.

Αν αυτό το καδρονάκια ήταν καδρόνια, και αν ήταν σε πυκνότερη διάταξη, και αν υπήρχαν αυτά το καδρόνια και στο πάνω μέρος της ντάνας, δεν θα ήταν καλύτερα;

 

Ετσι, τα πάνελ θα πατούσαν πάνω στα καδρόνια και δεν θα υήρχε ανάγκη για φελιζόλ. Τα φελιζόλ, καθώς δεν είναι ελαστικά, μπορεί να "καθίσουν" και να προκαλέσουν χαλάρωμα στους ιμάντες.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.