gio Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2008 Κατασκευαστηκε μια σκαλα απο ισογειο στον 1ο οροφο. Τιποτα αλλο. Που μετραει στο ισογειο ή στον οροφο; (ειναι διαφορετικες ιδιοκτησιες). (Συγγνωμη εινα κανει λαθος πιο πανω ειχα πει για δομηση και στους 2οροφους.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
geokal Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2008 Από ότι γνωρίζω η σκάλα πρέπει να μετράει μόνο για τοv όροφο, όχι για το ισόγειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAG Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2008 μετραει μονο στο ισογειο...1 φορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
strudel7878 Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2008 μετράει στον όροφο μία φορά. Η σκάλα εξυπηρετεί τον όροφο και όχι το ισόγειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2008 Καλά την κολοκυθιά θα παίξουμε. Όλοι πάντως συμφωνούν ότι μετράει. Έχει σημασία το πού μετράει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
chronism Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2008 Το αν μετράει στην δόμηση είχε αναλυθεί και σε άλλο θέμα ... ψάξε λιγάκι στο forum πάντως αν μετράει χρεώνεται είτε στο ισόγειο είτε στο όροφο δεν έχει σημασία... Ιδιοκτησιακά είναι κοινόχρηστος και χρεώνεται και στους 2 ορόφους .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimis9497 Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2008 Η σκάλα μετράει 1 φορά. Συμφωνώ με αυτό που λέει ο Χάρης. Από τη στιγμή που μελετάμε το κτίσμα σαν σύνολο, δεν έχει σημασία που θα μετρήσουμε τη σκάλα γιατί ανήκει στα κοινόχρηστα μέτρα του κτιρίου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARIE Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2008 καλημέρα!θα ήθελα να ρωτήσω αν εξωτερική κλίμακα για πρόσβαση σε δεύτερο όροφο σε ανεξάρτητη κατοικία μετράει στη δόμηση σε περίπτωση οικισμού?υπάρχει κάποιο διάταγμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chronism Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2008 Σε περίπτωση οικισμού 2ος όροφος δεν επιτρέπεται (εννοώ ισόγειο + 1ος + 2ος) !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARIE Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2008 Εννοώ έχω ισόγειο και 1ο όροφο και η σκάλα είναι προς τον 1ο όροφο.Είμαι σε οικισμό.Γνωρίζεις κάτι?Αν δηλαδή μετράει η σκάλα στη δόμηση.Νομίζω πως όχι αλλά δε ξέρω σε ποιο διάταγμα να στηριχτώ.Είναι επείγον!ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα