Directionless Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2019 @maneni Μα δεν ανέφερα κάπου ότι δεν έχω ΑΦΜ-ΔΟΥ σε φορολογική σφραγίδα ! (και κανείς άλλος νομίζω) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maneni Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2019 3 ώρες πριν, Arche said: αρχικά μου ακούγεται παράξενο να μην γράφει η σφραγγίδα το ΑΦΜ ........... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Directionless Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2019 (edited) Απαντάει σε μένα, αλλά μάλλον δεν κατάλαβε ότι εγώ δεν ανέφερα κάτι τέτοιο! @Arche Ξέχασες τα umlaut στο Einstürzende. Εναλλακτικά, θα μπορούσες να το γράψεις Einstuerzende. Edited Μάρτιος 6 , 2019 by Directionless 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arche Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2019 χα χα καποια βαλβιδα "αυτολιπαινομενη" (μοτοσυκλετας) θα με ειχε μπερδεψει χα χα χα χα οοπ το θυμηθηκα, αυτορυθμιζομενη ηταν oops oops παιδια γραψτε λαθος 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2019 μαλλον θα προκειται για "αλυσιδα αυτολιπαινομενη" για βαλβιδα "αυτορυθμιζομενη" και σφραγιδα "αυτομελανούμενη" [αλλά αυτα ειναι τεχνικα θεματα....οπότε...ό,τι πειτε...] 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Directionless Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2019 Γειά σου ρε Μήτσο μερακλή, με τα χωρατά σου! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arche Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2019 και οι Einsturzende Neubauten Dimitri είναι άνθρωποι που ασχολούντε με πράγματα που απασχολούν Μηχανικούς όπως μεταλλικές σωλήνες.. οποτε διαβασε λίγο τη μουσική τους διότι σε πιάνω αδιάβαστοχχχχχ 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2019 (edited) Λεβέντες όλους τους συμμετέχοντες στη συζήτηση θα σας προτείνω για PhD σφραγιδολαγνείας!!!!! Σας έδωσα προς το παρόν όσα + μπορούσα.... Είστε όαση..... Σας ευχαριστώ... Edited Μάρτιος 6 , 2019 by ΙΑΣΟΝΑΣ 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Directionless Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2019 Αντευχόμαστε και σε προικίζουμε με κύπελλα Τζέισον μας. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arche Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2019 Ιασονα, σφραγγιδων ... αυτοματοποιημενων? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα