geogeogeo Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2020 (edited) Καλησπέρα και από εμένα. Εγώ έχω μία απορία. Κάποιος με δύο ειδικότητες πχ Πολιτικός και Ηλεκτρολόγος, βγάζει δύο ξεχωριστές σφραγίδες, μία για κάθε ειδικότητα ή στην ίδια γράφει και τις δύο ειδικότητες; Κάποιος με παρόμοια περίπτωση τι έκανε; (Βέβαια υπάρχει και το πρόβλημα πως χωράνε όλα μαζί σε μία, αλλά κάτι λίγο μικρότερες γραμματοσειρές κάτι τίποτα συντομεύσεις πιστεύω κάτι να γίνει.) Ευχαριστώ. Εάν είσαι Μηχανικός βάλε την ειδικότητα σου στο προφίλ σου. Didonis Το πρόβλημα είναι ότι δεν με αφήνει να βάλω και τις δύο γι' αυτό έχω βάλει μόνο τη μία. Edited Φεβρουάριος 24 , 2020 by geogeogeo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ecenikos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2020 Καλησπέρα σας, Είμαι απόφοιτος ΕΜΠ και τώρα υποψήφιος διδάκτορας στο ίδιο ίδρυμα. Επιπλέον είμαι ελεύθερος επαγγελματίας (στην πληροφορική όπου δεν χρειάζεται άδεια ΤΕΕ) και θέλω να βγάλω σφραγίδα. Στο ΤΕΕ δεν έχω εγγραφεί και ούτε θα το επιθυμούσα για την ώρα. Θα ήθελα ρωτήσω αν έχω το δικαίωμα να αναφέρω το πτυχίο μου στην σφραγίδα. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeternus Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2020 Βεβαίως μπορείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ecenikos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2020 Μόλις τώρα, Aeternus said: Βεβαίως μπορείς. Ευχαριστώ πολύ. Δίσταζα καθώς δεν έχω αριθμό ΤΕΕ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeternus Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2020 (edited) Η μη ύπαρξη ΑΜ του ΤΕΕ δεν σε εμποδίζει να βάλεις στη σφραγίδα σου οποιοδήποτε ιδιότητα. Είσαι επιστήμονας, λόγω της αποφοίτησής σου από το ΕΜΠ, αλλά δεν είσαι μέλος ΤΕΕ. Edited Οκτώβριος 27 , 2020 by Aeternus Link to comment Share on other sites More sharing options...
ecenikos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2020 4 λεπτά πριν, Aeternus said: Η ύπαρξη ή μη του ΑΜ του ΤΕΕ δεν σε εμποδίζει να βάλεις στη σφραγίδα οποιοδήποτε ιδιότητα. Είσαι επιστήμονας, λόγω της αποφοίτησής σου από το ΕΜΠ, αλλά δεν είσαι μέλος ΤΕΕ. Οπότε το διπλωματούχος, πτυχιούχος ή τίποτα έχει κάποια σημασία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeternus Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2020 Διπλωματούχοι είναι οι απόφοιτοι ΑΕΙ δηλαδή των πανεπιστημίων και πολυτεχνείων. Πτυχιούχοι όσοι έχουν σπουδές ΤΕΙ. Στη σφραγίδα σου θα το αναφέρεις. Θα μπορούσες να γράψεις: Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Υπολογιστών Διπλωματούχος ΕΜΠ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stayros Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2020 Από το 2001 τα ΤΕΙ είναι ΑΕΙ. 20 χρόνια έχουν περάσει πια... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2020 Στα χαρτια αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeternus Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2020 Με κάθε ειλικρίνεια, δεν έγραψα κάτι για να προκαλέσω ενόχληση ή προστριβή. Απλώς εξήγησα τι σημαίνει διπλωματούχος και τι πτυχιούχος. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα