Zyk Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 Καλησπέρα σε όλους, έχω μια ερώτηση για την σφραγίδα έναρξης επαγγέλματος. Η ΔΟΥ που θα πρέπει να αναγράφεται αφορά την ΔΟΥ στην οποία ανήκει το ΑΦΜ σου όταν το έβγαλες ή την ΔΟΥ στην οποία θα κάνεις την έναρξη επαγγέλματος?
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 Στην ΔΟΥ που ανήκεις τώρα φυσικά!
melita Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2012 καλημερα σε όλους! τελικα ρε παιδια ξερει κανεις για τη σφραγιδα αυτο που ρωτησα? δηλαδη για το τοπικο πολεοδομικο γραφειο? βασικα σημερα μια απο το τεε μου ειπε οτι δε χρειαζεται? και τη ρςτησα για το τμημα βιομηχανιας που καποιος μου ειπε οτι εκει πρεπει να κανω εγγραφη και μου ειπε οτι αυτο ειναι αλλο!!! υπαρχει καποιος που εωγαλε σφραγιδα τωρα και ξερει και γενικα να μου πει καποιος και για το τμημα βιομηχανιας? ευχαριστω
ckiriako Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2012 Καλησπέρα , επειδη το θεμα ηταν αρχικα για την σφραγιδα εγω θέλω να ρωτήσω τελικα αυτο το αριθμός μητρώου εγγραφής στο τοπικο πολεοδομικο γραφειο ισχύει ? πηρα 100 τηλ σε αρμοδιες υπηρεσίες (καποιες δεν απαντησαν καν) και δε ξέρουν . μια στη πολεοδομια μου ειπε οτι δε το ξέρει και δεν εχει δει σε καμια σφραγιδα? θα μπορουσε καποιος να μου πει αν τελικα χρειαζεται και αν ναι να παω στη νομαρχια? ευχαριστω!!! Aυτη η διαδικασια ετσι και αλλιως δεν εχει σταματησει να ισχυει? Κυκλοφορουν κατι οδηγοι απο τεε και εετεμ αντιστοιχα, προοριζονται για νεους μηχανικους, και εκτος των αλλων μεσα εχουν υποδειγματα σφραγιδας. Πιστευω ειναι οτι χρειαζεσαι
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2012 Μελίτα, τι ακριβώς ρωτάς, δεν έχω καταλάβει...το ξανακάνεις λιανά για να βοηθήσουμε?
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2012 (edited) melita Δεν χρειάζονται αυτά που λές..... Σφραγίδα 8χ3 Ον/Επώνυμο Ειδικότητα Ιδρυμα αποφοίτησης (η μαζί με το ποηγούμενο) Μέλος ΤΕΕ Αρ.μητρώου χχχχχχχ Διευθυνση/ τηλέφωνο ΑΦΜ/ΔΟΥ Αυτά...... Edited Ιούλιος 6 , 2012 by ikaros13
melita Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2012 καλησπερα! βασικα ενα τετοιο οδηγο εχω και εγω αλλα δε ξερω μηπως ειναι πιο παλιος. γιατι γραφει οτι 8ελει και αριθμο μητρωου εγγραφης στο τοπικο πολεοδομικο γραφειο. αυτο ρωταω αν ισχυει ? και στο τμημα βιομηχανιας κανουμε τιποτα εγγραφη. αυτο το ειδα σε ενα site και μου το ειπε και ενας γνωστος μου απο τει .
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2012 Παλιά χρειαζόταν γιατί μπορούσαμε μόνο σε 2 πολεοδομίες να γραφτούμε.Τώρα δεν ισχύει αυτό και προφανώς δεν ισχύει και ο αριθμός μητρώου στην τοπική πολεοδομία.
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2012 Αυτό που λες για πολεοδομία, δεν ίσχυει για μηχανολόγους που είσαι φίλε....Μόνο Νομαρχία, διεύθυνση βιομηχανίας για άδειες μηχανολογικών και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.....
melita Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2012 οκ ευχαριστω πολυ! ικαρε με μπερδεψες λιγακι ! λες για πολεοδομια οτι για μηχανολογους δε ισχυει αλλα μετα λες οτι στην νομαρχια βγαζεις αδεια για μηχανολογικες εγκαταστασεις και αρα στην νομαρχια πρεπει να παω? σορυ που ρωταω !
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα