zerka Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2009 Θέλω να αγοράσω ένα σπίτι το οποίο ανήκει σε ένα τριόροφο. Το σπίτι είναι μεζονέτα 140 τ.μ. ισόγειο και πρώτος όροφος. Το ένα του δωμάτιο βλέπει στην πρόσοψη και έχει αυτή τη στιγμή ένα παράθυρο. Μπορώ να "γκρεμίσω" τον τοίχο της πρόσοψης, να φτιάξω μία πόρτα και να το χρησιμοποιώ ως πάρκιγκ; Ευχαριστώ
erling Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2009 zerka, από μόνος σου σαφώς και όχι για πολλούς λόγους τους οποίους θα σου εξηγήσει ο μηχανικός που θα πρέπει να επισκεφτείς ώστε να δώσει τη λύση (που υπάρχει) στο θέμα σου.
zerka Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2009 Δεν είπα να το κάνω εγώ! Απλά ρωτάω αν νομικά/πολεοδομικά/ κλπ επιτρέπεται κάτι τέτοιο. Επιτρέπεται;
pk10gr Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2009 (((Τα σχεδια της αδειας τα εχεις δει, μηπως τελικα ηταν ουτως η άλλως γκαραζ)))) Λογικα δεν υπαρχει προβλημα.. Αλλα θελει ελεγχο για διαφορα θεματακια..
erling Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2009 Σε γενικές γραμμές, ναι επιτρέπεται, αλλά με οικοδομική άδεια. Για αυτός ανέφερα τον μηχανικό.
zerka Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2009 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ
zerka Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2009 Συνέχεια από http://www.michanikos.gr/showthread.php?t=11628 Ακριβώς μπροστά από το παράθυρο που θέλω να ανοίξω για να το κάνω γκαράζ υπάρχει μία Νερατζιά!! Σε όλο το δρόμο υπάρχει άλλη μία!! Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να τη μεταφέρω πιο δίπλα ή απαγορεύεται; Ευχαριστώ
myri Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2009 μπορεί να γίνει υπο προυποθέσεις επικοινώνησε με το δήμο για διευκρινησεις
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα